شائومی یکی از سازندگان بزرگ گوشی های هوشمند در چین است که توانسته با تکیه بر ساخت گوشی های ارزان و با کیفیت، به یکی از پر درآمد ترین شرکت های جهان بدل شود. آخرین پرچم دار ساخت این شرکت که در بازارهای شرق آسیا عرضه شد Xiaomi Mi 4 بود که البته به مانند سایر محصولات این شرکت با استقبال بی نظیری در خرید مواجه شد. حال شرکت شائومی این محصول خود را برای عرضه در بازارهای جهانی بهینه و باز طراحی کرده و با اضافه کردن حرف کلیدی i (از international به معنای بین المللی می آید) آن را روانه بازارهای جهانی کرده. طراحی 4i طوری است که به وضوح می توان متوجه میان رده بودن آن شد. این گوشی باریک تر، سبک تر و دلپذیر تر از نسخه اورجینال خود یعنی mi4 است که با آخرین نسخه موجود اندروید یعنی لولی پاپ روانه بازارهای جهانی شده. این گوشی به طور قابل توجهی حامل DNA نسخه اورجینال است با این حال برخی از قطعات آن برای کاهش قیمت تغییر داده شده اند.
به طور خلاصه می توان گفت این گوشی و نسخه اصلی آن در داشتن صفحه نمایش 5 اینچی اعلای IPS با کیفیت فول HD و دوربین 13 مگاپیکسلی مشترک هستند. بر خلاف گوشی اورجینال، گوشی جدید فاقد صفحات شیشه ای دو طرفه است. به عبارت دیگر mi4i با بدنه ای تمام پلاستیکی و به لطف آن توانسته باریک تر و سبک تر از نسخه اصلی عرضه شود. رابط کاربری MIUI 6 بکار گرفته شده در کنار اندروید 5 توانسته توازنی از راحتی و سرعت را در گوشی پدید آورد.
فقدان درگاه میکرو SD و باتری غیر قابل جداپذیری خبری بد برای علاقه مندان به محصولات این شرکت است ولی با توجه سابقه عملکرد این شکل شائومی چندان تعجب آمیز نبود. عدم بکارگیری محافظ صفحه نمایش شیشه ای گلوریا گلاس نگرانی عمده در طراحی این گوشی محسوب می شود. در ادامه، پارسیش به بررسی طراحی و کیفیت ساخت، صفحه نمایش، سخت افزار و دوربین این گوشی میان رده ارزان خواهد پرداخت
این گوشی در بسته بندی به شکل و شمایل زیر و با حداقل محتویات و امکانات عرضه می شود. تنها چیزی که در این جعبه علاوه بر خود گوشی خواهید یافت آداپتور شارژر و کابل USB است. شائومی حتی از قرار دادن هدست در این محصول خودداری کرده است.
طراحی و کیفیت ساخت
هر دو گوشی mi4 و Mi 4i یا صفحه نمایش 5 اینچی 1080p ساخته شده اند اما چیزی که میان این دو گوشی متفاوت است مصالح بکار گرفته شده در آنهاست. این تفاوت در مصالح باعث شده تا Mi 4i با ابعاد 138.1 در 69.6 در 7.8 میلی متر و با وزنی 130 گرمی تا 20 گرم سبک تر از بردار شیشه ای خود یعنی mi4 شود.
حقیقتاً می توان گفت شائومی با ترکیب فلز و شیشه در طراحی mi4 بهترین سلیقه ممکن را بکار گرفت اما دریغا که نسخه جهانی این گوشی از چنین طراحی و کیفیت اعلایی بی بهره مانده است. پلی کربنات تنها چیزی است که در Mi 4i خواهید دید اما بدان معنی نیست که ظاهری ارزان قیمت از این گوشی مخابره شود بلکه بالعکس! در واقع شائومی توانسته به طور تحسین برانگیزی گوشی تمام پلاستیک را طوری طراحی و صیقل دهد که خیلی از هم آن خجالت زده نشویم.
پیشنهاد ویژه : شیائومی را قبل از خرید بیشتر بشناسیم
ترکیب رنگ سفید و مشکی در طراحی Mi 4i به طور قابل توجهی زیباست و کاور پشتی سفید آن ما را به یاد mi4 می اندازد هر چند که جدای از ظاهر، مصالح آنها زمین تا آسمان متفاوت است. این پنل ها در برابر لک و جذب اثر انگشت ایمن بوده و طرح مات آن حمل و به دست گرفتن آن را راحت می کند. یکی از دغدغه هایی که در این پنل های پلاستیکی سفید شائومی وجود دارد رنگ پذیری آن از محیط اطراف و بویژه در شلوارهای جین است.
شائومی اعلام کرده که از OGS کورینگ برای حفاظت از شیشه جلویی گوشی استفاده کرده اما این لایه محافظ گلوریا گلس نیست! لذا پیشنهاد می شود به محض خریدن این گوشی به فکر یک برچسب ضد خش و ضد ضربه برای آن باشید.
به طور معمول یکی از چالش های پیش روی گوشی های 5 اینچی و بالاتر راحت قرار گرفتن آنها در جیب است که Mi 4i با باریکی و سبکی بی نظیر خود امکان چنین چیزی را به راحتی فراهم کرده است. این گوشی به دلیل پلی کربنات مات و نرم، به طور قابل توجهی خوش دست است و بخوبی روی دست می نشیند لذا انجام کار با یکدست را بر روی صفحه 5 اینچی خود تسهیل می نماید.
یکی از خصوصیات بارز این گوشی، تنوع رنگ آن است که در پنج رنگ سفید، مشکی، زرد، آبی کم رنگ و صورتی عرضه شده. کنترل کننده های قرار گرفته روی گوشی ( مانند ولوم و پاور و اسلات ها) به طور استاندارد و در دو طرف شاسی جایگذاری شده اند. در بالای صفحه نمایش و در کنار اسپیکر صدا دوربین 5 مگاپیکسلی و دو سنسور گوشی قرار گرفته. اکثر پرچم دارای چینی (و حتی پرچم داران غیر چینی) از دوربین جلویی 8 مگاپیکسلی برای سلفی بهره می گیرند لذا می توان گفت بکارگیری دوربین 5 مگاپیسکلی برای تهیه سلفی چندان هیجان انگیز نیست!
در زیر صفحه نمایش -به طور سنتی- کلیدهای لمسی Home و بازگشت و منو قرار دارند. پس زمینه نور سفید رنگ پشت این سه کلید باعث می شود تا در تاریکی به راحتی قابل روئت باشند. در سمت چپ گوشی شاهد قرارگیری اسلات سینی وار سیم کارت هستیم که جایگاه حمل دو سیم کارت را دارد که البته اگر بخواهید از درگاه میکرو SD استفاده کنید مجبورید مموری رم را به جای یکی از این جایگاه های سیم کارت بگذارید که رویه ی جدیدی در ساخت گوشی های دو سیم کارت است.
سمت راست گوشی نیز پذیرای کلید های ولوم صدا و همینطور پاور است. جک هدفون 3.5 میلی متری نیز تنهای تنها! در بالای گوشی جا خوش کرده است. میکروفون و همینطور پورت میکرو USB در زیر گوشی تعبیه شده اند. دوربین 13 مگاپیکسلی به همراه فلاش دو گانه LED نیز در این بخش قرار دارند. قابل توجه است که mi4 تنها دارای یک فلاش LED است لذا می توان انتظار داشت Mi 4i در مناطق کم نور عکس هایی روشن تر بگیرد. در انتها نیز اسپیکرهای شائومی mi4i تعبیه شده اند. قابل ذکر است که پنل پشتی گوشی جدا پذیر نیست لذا امکان تغییر و جا به جایی باتری وجود ندارد.
صفحه نمایش
گوشی Mi 4i نیز به مانند mi4 به یک صفحه نمایش 5 اینچی فول HD و IPS مجهز شده است. این اندازه و کیفیت، تراکم پیکسلی 441ppi را ایجاد می کند. متاسفانه این صفحه نمایش فاقد شیشه محافظتی گلوریا گلاس است پس باید بیشتر مراقب آن بود. طبق تحقیقات انجام شده آرایش و نمایش رنگ های RGB در پشت این صفحه نمایش استاندارد بوده اما میزان روشنایی حداکثری (542 سی دی بر متر مربع) آن از گوشی قدیمی تر Mi 3 نیز (557 سی دی بر متر مربع) کمتر است (این رقم روشنایی برای mi 4 برابر 679 است که بسیار حیرت بر انگیز است) با این حال، این صفحه کنتراست خود را در حد قابل قبولی حفظ کرده است. میزان نور و روشنایی این گوشی به نسبت، بسیار بیشتر از گلکسی S5 (با رقم 398 ) می باشد. شائومی امکان مدیریت و تنظیم رنگ و اشباع را فراهم کرده لذا می توانید میزان حرارت رنگ ها را با توجه به سلیقه خود تغییر دهید.
خوانایی صفحه در برابر نور خورشید کمی بهبود یافته و صفحه نمایش دستگاه Mi 4i عملکرد خوبی در فضای باز دارد و شما قادر خواهید بود تا در درخشان ترین روزها نیز آنچه که در صفحه رخ می دهد را ببینید. شائومی از تکنولوژی خاصی برای افزایش میزان روشنایی مناطق تاریک صفحه نمایش بهره می گیرد که دقیقاً به مانند چیزی است که سونی بر روی صفحات خود پیاده کرده. میزان سطح رنگ مشکی در این گوشی برابر 0.51 (سی دی بر متر مربع) می باشد که رقمی مناسب برای یک پنل IPS محسوب می شود. (این رقم هر چه کمتر باشد بهتر است مثلاً در پنل های AMOLED این رقم برابر صفر است که حاکی از نمایش رنگ مشکی در مشکی ترین حالت ممکنه است).
سخت افزار و عملکرد
Xiaomi Mi 4i یک گوشی رنج متوسط محسوب می شود که البته با صفحه نمایشی 1080p عرضه شده که ممکن است ایم کیفیت بالا برای GPU حد متوسط این گوشی گران تمام شود. این گوشی چینی قدرت خود را از چیپ کوالکوم اسنپدارگون 615 می گیرد که برای گوشی های رده متوسط ساخته شده است. این گوشی هشت هسته ای از دو پردازنده چهار هسته ای Cortex A53 بهره می گیرد که یکی دارای قدرت 1.1 گیگاهرتز و دیگری فرکانس 1.7 گیگاهرتزی دارند. پردازنده گرافیکی آن نیز از نوع آدرنو 405 است (Adreno 405) که شاهکار محسوب نمی شود. در کنار این پردازنده، رم 2 گیگابایتی قرار گرفته که به طور معمول در اکثر گوشی های رده بالا و متوسط بکار گرفته می شود.
یکی از مشکلات عمده این گوشیِ ساخت شائومی، داغ کردن بیش از اندازه آنست که البته با آپدیت سیستم عامل توسط شرکت این مشکل به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده اما همچنان می توان گفت این گوشی داغ می کند اما نه تا آن حد که نگران آتش گرفتنش باشیم! می توان تصریح کرد که این مشکل به شرکت کوالکوم بر می گردد چرا که ظاهراً چیپ های نسل جدید اسنپدارگون از مشکل داغ شدن رنج می برند (تا جایی که سامسونگ حاضر به استفاده از اسنپدارگون 810 بر روی گلکسی S6 نشد).
پیشنهاد ویژه: بررسی کامل سامسونگ گلکسی S6
اگرچه شاید بگویید که پردازنده هشت هسته ای ارزش این داغ شدن را دارد اما از شما چه پنهان! که این هشت هسته بودن پردازنده تنها بر روی کاغذ چیزی عظیم به حساب می آید به خصوص با این میزان از فرکانس داده شده (شائومی به منظور افزایش سرعت، فرکانس پردازنده ها را دستکاری و آنها را افزایش داده). در کل باید گفت این پردازنده ها شاید برای یک مدت زمان محدودی بتوانند پتانسیل کامل خود را بر روی گوشی نشان دهند و بعد از چندین دقیقه بهره وری آنها تقلیل می یابد.
در بنچ مارک GeekBench 3 که عملکرد پردازنده را بررسی می کند گوشی Mi 4i نمره ای معادل سایر دارندگان پردازنده اسنپدارگون 615 همچون Sony Xperia M4 Aqua و یا HTC Desire 820 بدست آورد با این حال میزان امتیاز آن از mi4 که چیپ چهار هسته ای Krait 400 از نوع اسنپدارگون 801 دارد بسیار پایین تر است (که البته قابل حدس بود). در بنچ مارک AnTuTu نیز عملکرد این گوشی مشابه سایر گوشی های با پردازنده اسنپدارگون 615 بود.
گوشی Mi 4i از باند 6 LTE بر روی هر دو سیمکارت خود بهره می گیرد اما سیم کارت دیگر -بعد از استفاده یکی از آنها از 4G- به طور پیش فرض به سمت GSM کشیده می شود. شائومی همچنین امکان ساپورت چهار باند GSM و سه باند 3G را فراهم نموده. باند دوگانه وای فای a/b/g/n/ac با پشتیبانی از Wi-Fi Direct و بهره گیری از بلوتوث 4.1 و GPS و GLONASS به همراه رادیو FM برخی دیگر از امکانات آن است. پورت میکرو USB 2.0 آن برای شارژ و ارتباط با رایانه به کار می آید که قابلیت اتصال به هارد دیسک، کول دیسک و کیبرد و … را دارد (ویژگی USB On-the-go).
همچنین، باتری بکار گرفته شده در این گوشی ظرفیت 3120 میلی آمپر ساعت دارد که برای یک گوشی 5 اینچی عالی به نظر می رسد. در تست انجام شده شامل مجموع یک ساعت مکالمه در روز، گشت در اینترنت و شبکه های اجتماعی و مشاهده ویدئو ( به صورت استاندارد) این باتری چیزی نزدیک به دو روز و نیم دوام آورد. اگر یک سیمکارت را فعال کنید قطعاً زمان بیشتری دوام خواهد آورد. اما در استفاده های به طور جداگانه، آمار به این شکل است: زمان 21 ساعت برای مکالمه تحت شبکه 3G و همچنین 8 ساعت و سی دقیقه برای اینترنت گردی و 10 ساعت و 10 دقیقه برای پخش مداوم ویدئو.
سیستم عامل و رابط کاربری
دستگاه شائومی Mi 4i آخرین ورژن اندروید (لولی پاپ) را اجرا می کند (نسخه 5.0.2) که رابط کاربری MIUI 6 به مانند سایر گووشی های شائومی، لانچر آن است. این رابط کاربری بطور عمیقی شخصی سازی شده و حتی اپ ها و سرویس های گوگل از این شخصی سازی در امان نماندند چرا که شائومی که در چین فروش می رود و امکان دسترسی به گوگل پلی را ندارد لذا کاربران مجبورند این سرویس ها را از طریق فروشگاه های جانبی دانلود نمایند از این رو شرکت شائومی رابط کاربری خود را با قرار دادن سرویس های گوگل (بصورت سفارشی شده) مجهز کرده تا کاربران چینی آن مجبور به جستجو و دانلود این سرویس ها نباشند. با این حال گوشی هایی که به طور رسمی در بازارهای بین المللی فروخته می شود (مثل همین گوشی mi 4i) پکیج گوگل را به طور رسمی بر روی خود نصب شده دارند و کاربران می توانند از گوگل پبی به راحتی استفاده کنند.
رابط کاربری MIUI 6 دچار تغییرات اساسی نسبت به ورژن های قبلی خود شده و تاثیر کاملی نیز بر اندروید 5 گذاشته به طوری که به ندرت متوجه طراحی متریال دیزاین فوق العاده گوگل می شویم اما این باعث نمی شود تا منکر سادگی و روانی این رابط کاربری شویم. وقتی وارد صفحه اصلی گوشی شویم شاهد نمایش چهار اپ به طور پیش فرض در پایین صفحه خواهیم شد که امکان اضافه کردن یک اپ دیگر به آنها وجود دارد. همچنین شما می توانید هر اپی را که خواستید در این بخش قرار داده و حتی بیشتر از آن امکان اضافه کردن پوشه ( که دارای چند اپ) است نیز وجود دارد.

به مانند اکثر سازندگان گوشی در چین و همینطور آی فون! خبری از سینی اپ (شبکه اپ ها یا همان بخش اختصاصی اپ ها) در این گوشی وجود ندارد لذا هر چه نصب کنید در صفحات اصلی این گوشی به نمایش در خواهد آمد. در این رابط نیز طریقه حذف اپ ها به طور کلی تغییر کرده و خبری از دراگ و دروپ (کشیدن اپ به سمت زباله دان برای حذف) وجود ندارد. برای حذف منوی پاپ آپ بالا می آید که در انجا باید مراحل حذف را طی کنید. این کار سبب می شود تا امکان حذف اپ به صورت سهوی به حداقل برسد. با نگاه داشتن کلید Home صفحه ویجت ها بالا می آید که به نظر خیلی شلوغ می آید. امکان اضافه کردن ویجت به آنها وجود دارد.
به مانند سابق امکان تغییر در قالب یا تم گوشی امکان پذیر است. با تغییر Theme (قالب) پس زمینه (والپیپر)، آیکون ها، سبک و سیاق قفل شدن صفحه، فونت (قلم) و صدای محیط کاربری تغییر می کند. یکی از ویژگی های شائومی ارائه سرویس ابری برای آپلود و ذخیره سازی اطلاعات تحت شبکه اینترنت است. هر دستگاه شائومی 5 گیگابایت فضای رایگان Mi Cloud دریافت خواهد کرد. از کاربردهای سرویس ابری: امکان بک آپ گیری از مخاطبان، آپلود گالری (عکس و فیلم)، لاگ یا تاریخچه تماس ها، بک آپ مسیج ها، نوشته ها (نوت)، تنظبمات گوشی!، صداهای ضبط شده، محتویات مرورگرها و موزیک و … است. این سرویس شائومی از نظر به اشتراک گذاری و روند کاری شباهت بسیار زیادی به اپل iCloud دارد. در این سیستم حتی پنل SMS تحت اینترنت وجود دارد که البته فقط بر روی دستگاه های شائومی کاربرد دارد. یکی از ویژگی های دیگر سیستم کلود شائومی کمک در پیدا کردن گوشی است. پیشنهاد می کنیم از آنجا که سرور های Mi Cloud در چین قرار دارد خیلی به آن متکی نشوید. جدای از امکان سوختن هارد دیسک و سرور ها و از دست رفتن اطلاعات، نمی توان به امنیت این سرورها اعتماد کرد.

مرورگر این گوشی (MIUI Browser) دارای ویژگی متعدد از جمله سینک پذیری با اکانت گوگل و داشتن حالت هایی چون night mode است. این مرورگر از گوگل کروم سریعتر است اما ویژگی جستجو در صفحه را ندارد با این حال یک ویژگی خوب آن حالت ریدینگ (مطالعه) است که فونت ها را بزرگ کرده و نوارها و امکانات اضافی را از صفحه حذف می کند. ( حالت ریدینگ در کروم وجود ندارد). حالت دیگری که در کروم موجود نیست وبژگی Night Mode است که پس زمینه را تاریک کرده و رنگ فونت را متناسب با آن تغییر می دهد تا مطالعه و جستجو در فضای تاریک و شبانه بهتر شود و کمترین میزان آزار چشمی رخ دهد.
برخی اپ های مهم بر روی شائومی Mi 4i نصب شده اند که امکانات جالبی را در رابط کاربری فراهم می کنند. یکی از این اپ ها Explorer است که امکان جستجو و مشاهده فایل ها را می دهد. اپ Security نیز از اپ های مهم موجود در گوشی است که امنیت گوشی را در برابر بدافزارها تامین می کند. علاوه بر این امکان تهیه بلاک لیست ( لیست سیاه)، مدیریت مصرف باتری، پاکسازی فضای رم اشغال شده و .. در این اپ فراهم شده است. اپ Calendar یا تقویم نیز نمایی زیبا دارد که می تواند با اکانت گوگل شما سینک و همگام شود. WPS Office suite نیز بر روی گوشی نصب شده که امکان مشاهده و ویرایش فایل های آفیسی را فراهم می کند.
دوربین و کیفیت عکس ها
دستگاه Mi 4i دارای یک دوربین 13 مگاپیکسلی مجهر به فلاش دوگانه است که از این نظر نسبت به نمونه mi4 پیشرفت داشته (دارای یک فلاش بود). رابط کاربری دوربین بسیار ساده و راحت است و نسبت به miui 5 تغییر کرده است. این رابط در بردارنده ی سه کلید اصلی – تصویر براری مجازی، روشن کردن فلاش و کلید دوربین جلو – است. در سمت چپ رابط دوربین شاهد تعریف فیلترها هستیم که بیش از 12 نوع مختلف با قابلیت مشاهده زنده فیلتر! در دسترس است. در بخش پیشرفته اپ دوربین نیز حالت هایی چون عکس برداری پاناروما، حالت ری فوکس (Refocus)، عکس برداری با تاخیر (Delay Shutter)، رنگ برجسته ( Highlight tones)، حالت Hand-hand twilight و حالت دستی یا Manual هستیم. در حالت دستی امکان تنظیم دستی ویژگی هایی چون ISO و تعادل رنگ سفید فراهم است. سویچ HDR نیز در کلید بزرگ عکس بردای قرار دارد . شامل سه گزینه Live HDR ، ویژگی Enhanced HDR و حالت خاموش هستیم.
در روشنایی روز عکس هایی که شائومی Mi 4i می گیرد دارای کیفیت و بیان جزئیات استاندارد و با کمترین میزان نویز هستند. تعادل رنگ سفید در این عکس ها بسیار خوب پیش بینی شده و ظاهر مابقی رنگ ها نیز بسیار پر جنی و جوش و غنی است. رنج دینامیکی عکس ها نیز بالاتر از حد متوسط و هر دوربین 13 مگاپیکسلی است که تاکنون دیده ایم.
حالت HDR نیز در دو بخش Live HDR و همینطور Enhance HDR در دسترس است که پیشنهاد ما استفاده از Enhance برای گرفتن عکس های HDR است. در این گوشی امکان مشاهده درجا وزنده عسکهای HDR ( بصورت Real Tme) وجود ندارد با این حال عملکرد HDR شائومی Mi 4i عالی است. حالت Enhanced می تواند به طور سازنده ای میان سیاهی ها و سفیدی ها ارتباط یر قرار کند و ترکیب آنها را به بهترین وجه ممکن نمایش دهد.

در حالت پاناروما امکان گرفتن عکس های 180 درجه تعریف شده. عکس برداری پانورما با این گوشی بسیار آسان است اما ترکیب عکس های گرفته شده کمی زمان بر است اما در نهایت آنچه عاید کاربر می شود نا امید کنده است و کیفیت عکس به طور قابل توجهی پایین است. دوربین جلویی این گوشی نیز 5 مگاپیکسلی است که می تواند سلفی های با کیفیتی را تهیه کند و جزئیات مناسب و رنگ مطلوب از عکس ها به نمایش بگذارد.

این گوشی همچنین امکان فیلم برداری فول HD با سرعت 30 فریم در ثانیه و همچنین حالت اسلو موشن (تصویر آهسته) با کیفیت 720p و سرعت 16 فریم در ثانیه را دارد. جزئیات تصاویر ضبط شده در حالت استاندارد و مطلوب قرار دارد و رنگ بندی و کنتراست آن نیز خوب است و دوربین در این زمینه نیز نمره قبولی می گیرد.
پیشنهاد ویژه: معرفی بهترین گوشی های چینی سال 2014
حرف آخر
گوشی شائومی Mi 4i یک گوشی رده متوسط و به صرفه است پس اگر به دنبال با قدرترین گوشی ها هستید نباید Mi 4i را در لیست خرید خود قرار دهید. چیزی که در مورد mi 4i قابل توجه است این است که گوشی توانسته است در برخی جنبه ها عالی عمل کند مثلاً بکار گیری صفحه نمایش فول HD با اندازه 5 اینچ و همینطور دوربین عالی 13 مگاپیکسلی. باتری این گوشی نیز قابل تقدیر است. از نظر پردازنده اگرچه بر روی کاغذ صحبت از 8 هسته می شود اما بالا بردن فرکانس این پردازنده سبب شده تا مشکل جدی داغ شدن گوشی حادث شود البته شائومی سعی کرده با دستکاری های نرم افزاری از میزان این افزایش گرما بکاهد اما همچنان داغ شدن گوشی حس می شود.
مزیت:
- کیفیت ساخت زیبا و جذاب اما کاملاض پلاستیکی!
- صفجه نمایش 5 اینچی IPS فوق روشن با کنتراست عالی
- دو سیم کارته با دوام باتری مناسب
- اتصال به شبکه پر سرعت 4G LTE و NFC
- رابط کاربری ساده و روان بر پایه اندروید 5 با بکارگیری اپ امنیتی
- دوربین با کیفیت با قابلیت تولید عکس های اب کیفیت و با جزئیات بالا
- دوربین جلوی با کیفیت اما فاقد فوکس اتوماتیک
معایب:
- پردازنده اسنپدراگون 615 چیپی عالی نیست اما برای گوشی های رده متوسط عالی خواهد بود
- رزلوشن فول HD می تواند تمام توان GPU ضعیف این چیپ را مصرف کند
- کیفیت و بلندی صدای اسپیکر در حد زیر متوسط قرار دارد
- عدم فیلم بردای فول HD با سرعت 60 فریم در ثانیه
موندم این شیائومی (تلفظ درستش) به غیر از داشتن کارگر و کارمندان ارزون دیگه چه حربه ای داره که محصولاتش اینقدر ارزون هستند.
دوست عزیر در این لینک در مورد تلفظ نام شرکت صحبت شده مطالعه بفرمایید:
http://parsish.com/article/1394/02/what-is-xiaomi
به داییم گفتم وقتی رفت چین از این گوشی ها برام بیاره، ولی زیاد هم ازش خوشم نماید بنظرم وان پلاس 2 بهتر از این باشه.
سلام من این گوشیو دارم خیلیم ازش راضی هستم فقط پسرم دست زده به گوشی نرم افزار گوگل پلی رو حذف کرده چطور باید بگیرم تا الان چند تا از سایت های مختلف گرفتم ولی رو گوشی جواب نمیده