سرمایه‌گذاری 300میلیون دلاری گوگل روی کابل‌های زیردریایی

حتی بزرگ‌ترین اقیانوس دنیا هم نمی‌تواند برسر راه گوگل قرار بگیرد. ابرجستجوگر دنیا یعنی گوگل، در حال پیوستن به پنج کمپانی دیگر برای ساختن کابل‌های زیردریایی 300میلیون دلاری اقیانوس آرام است که اینترنت را برای کاربران آسیایی پرسرعت‌تر خواهد کرد. این کابل زیردریایی دو موقعیت ساحلی ژاپن را به شهرهای ساحلی بزرگ در غرب اعم از لس‌آنجلس، سن‌فرانسیسکو، پورت‌لند و سیاتل متصل خواهد کرد. به محض کامل شدن این کابل، اینترنت با سرعت 60ترابایت بر ثانیه عمل خواهد کرد که ده میلیون بار سریع‌تر از کابل‌ مودم‌های معمولی است.

اورس هولذل مدیر فنی ارشد گوگل امروز در پستی در گوگل‌پلاس گفت: «چه برای بیش از یک میلیارد استفاده‌کننده‌ی اندروید و چه برای سازندگان محصولات روی پلت‌فرم‌های گوگل، ما در گوگل می‌خواهیم که سریع و قابل اعتماد باشیم و برای آن به یک شبکه‌ی بزرگ احتیاج داریم. گاهی اوقات سریع‌ترین راه، احتیاج به عبور از اقیانوس را دارد.»

کمپانی آی‌تی و شبکه‌ای که قرارداد این کابل را برده است بر طبق خبری از NEC ساخت این مجموعه را فوراً آغاز خواهدکرد. آغاز به کار این پروژه برای سه ماهه‌ی دوم سال 2016 برنامه‌ریزی شده است.

این اولین باری نیست که گوگل برای بهبود اینترنت به زیر آب‌ها رفته است. در سال 2008 نیز آن‌ها روی کابلی که ژاپن را به جنوب‌شرقی آسیا متصل می‌کرد سرمایه‌گذاری کردند. گوگل یونیتی را هم پشت سر گذاشته، کابل زیردریایی دیگری که در سال 2010 بین آمریکا و ژاپن شروع به کار کرد. طبق گفته‌ی شبکه‌‌ی کابل‌های زیردریایی این کابل گنجایش 7.68 ترابایت بر ثانیه را دارد که به این معناست که کابل جدید در دریاها غوغا به‌پا خواهدکرد.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *