آژانس امینت ملی امریکا (NSA) بیش از ۵۰.۰۰۰ شبکه کامپیوتری را با بدافزاری ناشناس آلوده ساخته است.
سال پیش آژانس امنیت ملی امریکا بیش از ۵۰.۰۰۰ شبکه جهانی را هک کرده و آنها را با یک بدافزار آلوده ساخته است. این بدافزار پیچیده برای انجام عملیات جاسوسی و هک کردن اطلاعات محرمانه استفاده شده است. ظاهرا این اسناد محرمانه توسط ادوارد اسنودن افشا شده است. این افشاگری به وسیلهی یک اسلاید پاور پوینت ۲۰۱۲ صورت گرفته که روزنامهی هلندی NRC Handelsblad آن را منتشر کرده است. این سند یک نقشهی جهان را نشان میدهد که در آن بیش از ۵۰.۰۰۰ کامپیوتر در سرتاسر جهان توسط بدافزار NSA آلوده شدهاند. این بدافزار زیر مجموعهی (CNE (Computer Network Exploitation است.
TAO بخشی از آژانس امنیت ملی امریکا است که با به خدمت داشتن بیش از هزار هکر مسئولیت این پروژه را برعهده دارد. CNE سیستم کامپیوتری سری است که با انجام یک سری اقدامات، اطلاعات را از طریق شبکههای کامپیوتری بهره برداری میکند و کامپیوترهای قربانی را نشان داده و مانیتور می کند. تا زمانی که این بدافزار در داخل شبکه باشد، هکرهای NSA میتوانند با فشار یک کلید اطلاعات را از راه دور بهره برداری و کنترل کنند. در این بین سند دیگری در نیویورک تایمز منتشرشده که افشا میکند این کنترلها و جمع آوری اطلاعات از طریق سیگنالهای هوشمند بوده است. آن چه که در این سند عنوان شده این است که استراتژی این شرکت از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ پخش این بدافزار بوده و NSA از اینکه قوانین جاری امریکا اجازهی نظارت اطلاعات را نمیدهد، گلایه مند است. در این سند آمده که قوانین، سیاست و تصمیمات مقامات دولتی باید به گونهای باشد که با پیشرفت علم و فناوری سازگار باشد.
NSA دربارهی این موضوع حرفی نزده و آن را به دولت امریکا ارجاع داده است. سخنگوی دولت هم اظهار داشته که هرگونه افشای اطلاعات طبقه بندی شده به ضرر امنیت ملی کشور است.