شرکت سنگاپوری استارهاب اعلام کرده بود که در ماه آوریل اولین پلت فرم جمع آوری کمک مردمی پروژه ای مخابراتی را راه خواهد انداخت. این شرکت در ماه جولای رسما این سرویس را راه انداخت که نمایانگر تاخیر 3 ماهی در ارائه این سرویس بود. حال نگاهی به این سرویس می اندازیم و قابلیت های آن را بررسی می نماییم. سرویس جمع آوری کمک مالی کراود توویت در تاریخ 22 جولای رسما برای استفاده عمومی افتتاح شد، اصولا کار این سایت جمع آوری کمک مالی برای پروژه های مخابراتی و ارتباطی و موارد مرتبط با آن است. در این سایت شما پروژه های مختلفی از یک سیستم تهویه مطبوع هوشمند تا ساعت مچی ترکیبی (هایبرید) تا برنامه هایی مثل تهیه عکس سلفی و حتی بازی را می بینید. اغلب پروژه ها از سنگاپور، هنگ کنگ و مالزی گرفته شده اند که قطعا از صدها طرح ارسال شده به این شرکت انتخاب شده اند.
اما اگر بخواهیم به روش کار این سایت مراجعه کنیم باید بگوییم که چندان تفاوتی در سیستم این سایت با دیگر سایتهای معتبر همچون، کیک استارتر وجود ندارد. اما بجز تهیه سرمایه این سایت کارهای دیگری نیز می کند، سه گزینه متفاوت از طرف کراود توویت به کاربران عرضه می شود، اولین آنها جمع آوری هزینه های پروژه هاست (به مانند تمام سایت های هم دسته). دومی حمایت از کارآفرینان با دادن امتیاز به پروژه انهاست که می تواند سبب افزایش اعتبار آنها در سایت شود. سومین مورد، درخواست برای ارائه کمک از نظر منابع و اطلاعات است. این مورد به کارآفرینان اجازه می دهد از تجربیات و مهارت های همکارران خود بهره ببرند. این سایت از نظر ساختار مالی از پی پل و کارت های اعتباری بین المللی ساپورت می کند. پی پل یکی از پر کاربرد ترین سرویس های مالی جهان است و از آنجا که در بسیاری از کشورها در دسترس بودن کارت های اعتباری کم است، پی پل می تواند روش پرداخت معتبری باشد. البته نباید فراموش کرد که این سایت با تمرکز بر حمایت از کارآفرینان ستگاپوری تاسیس شده و حتی از دلار سنگاپور بهره می گیرد اما در لیست آن به وضوح می توان نام کشورهای مختلف را دید، پس می تاون امیداوار بود که کاربران از تمام نقاط جهان به سمت این کرادفاندینگ کشیده شوند.
کراد فاندینگ اصولا در آسیا مفهوم جدیدی محسوب می شود البته برخی پروژه های مطرحی که به سرانجام رسیدند از این قاره سرمنشا می گیرند. مثلا پروژه پرینتر Buccaneer 3D که البته پس از ثبت نام در آمریکا توانست بودجه ای 1.5 میلیون دلاری را برای پیشبرد پروژه خود بدست آورد. سایت کیک استارتر در جنوب شرقی آسیا فعال نیست هر چند که می تواند از طریق استرالیا به این منطقه نیز تعمیم داده شود تا آن موقع به نظر این سایت می تواند نیازهای آسیایی کار آفرینان را تامین نماید.