ایالات متحده از چند سال قبل همواره بطور علنی کارخانه الکترونیکی چینی هوا-وی را به جاسوسی طبقه بندی شده متهم می نمود. از قضا، در حال حاضر، آژانس امنیت ملی آمریکا نیز مواجه با یک رسوایی عملیاتی است که در اوایل سال 2009 یک رشته عملیات اینترنتی بزرگ را بر علیه حکومت خلق چین پیاده سازی نموده است. بر اساس گزارشات که بر پایه اسناد طبقه بندی شده و توسط ادوارد اسنودن به بیرون درز کرده است و توسط تایم و اشپیگل مورد بررسی و انتشار قرار گرفته است، NSA در سرورهای ستاد ارتباطات چین نفوذ کرده است و پنج سال قبل، اقدام به هک سرورهای ایمیل هوا-وی نموده است. این عملیات با اسم رمز ” عملیات شات جینت ” و با مشارکت سازمان جاسوسی آمریکا ، هماهنگ کننده کاخ سفید و FBI انجام شده است. این عملیات به منظور دسترسی به یک ارتباط و همکاری میان هوا-وی و ارتش جمهوری خلق چین صورت گرفته است. در این عملیات ایمیل بسیاری از کارمندان این شرکت مورد جاسوسی قرار گرفته است.

ماجرا به اینجا ختم نمی شود، NSA همچنین به منظور انجام نظارت های بیشتر رایانه ای و همچنین شبکه های تلفن همراه شرکت هوا-وی ، اطلاعات این شرکت را به برخی دیگر از کشورها فروخته است (!) بر اساس این اسناد، NSA  سورس کدهای اصلی برخی از محصولات شرکت هوا-وی را نیز به سرقت برده است.  NSA این اطلاعات را همچنین به منظور جاسوسی از برخی کشورها و مشتریان خارجی هوا-وی نظیر ایران، پاکستان ، افغانستان ، کنیا و کوبا جمع آوری می کرده است. این گزارشات شامل دردسرهای بزرگی برای NSA بوده است، در این گزارش آمده است که جاسوسی این نهاد امنیتی آمریکایی از رئیس جمهور سابق «هو جین تائو» ، وزارت تجارت چین، بانک های چینی، شرکت های مخابراتی و همچنین شامل ردیابی بیش از 20 گروه هکر چینی بوده که بیش از نیمی از آنها وابسته و یا کارمند موسسات نظامی ارتش و نیروی دریایی چین بوده اند.

ویلیام پلامر ، مدیر ارشد هوا-وی در خاک آمریکا : اگر این گزارشات درست باشد، واقعاً خنده دار است چرا که دولت آمریکا دقیقاً کاری را کرده که همواره چین را به انجام دادن آن، از طریق ما، متهم می کرده است. او در ادامه افزود، اگر این اخبار صحت داشته باشد، پس آنها دیگر می دانند که این شرکت، مستقل است و هیچ وابستگی غیر معمول به هر دولت و نهادی ندارد و این موضوع باید علناً عنوان شود و پایانی باشد بر دوران دشمنی و اشتباه و گمراهی باشد.

NSA : هک صورت گرفته به منظور حفظ امنیت بین المللی بوده است

 دولت ایالات متحده و چین از مدتها قبل و برای مدت زمان طولانی از یکدیگر جاسوی می کردند، سخنگوی NSA ، کیتلین هایدن گفت که جاسوسی ما برای مقاصد امنیت ملی بوده، او افزود: ما این اطلاعات جمع آوری شده را در اختیار شرکت های آمریکایی نمی گذاریم، و صرفاً آنها را برای اساس تقویت امنیت کشور انجام می دهیم. دولت آمریکا مجموع اقدمات خو در سرقت سورس کدها و هک را تحت پوشش ” هک برای امنیت ملی ” معرفی می کند، دولت آمریکا همچنین هوا-وی را به ” سرقت سازمانی ” متهم می کند. در یک از اسناد NSA آمده: ما در حال حاضر دسترسی کاملی داریم و اطلاعات بسیاز زیادی نیز در اختیار ماست که نمی دانیم با آنها چه کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *