یکی از مهم ترین نگرانی های وبلاگ نویسان این است که هر چقدر تلاش می کنند، باز هم نمی توانند تعداد بازدید پست هایشان (یا تعداد مجموع بازدید های صد روز گذشته) را بالا ببرند. در روزهای ابتدایی راه اندازی وبلاگ باید شرایط سختی را پشت سر بگذارید، مصمم باشید و بدون توجه به نتیجه و با حداکثر توان کار کنید.

اگر شما هم با این مشکل روبرو شده اید، ما به شما چند استراتژی ساده یاد می دهیم تا با افزایش بازدید ترافیک وبلاگتان را بالا ببرید و روزانه بیش از هزار خواننده داشته باشید. حتی اگر از تعداد بازدیدها راضی هستید ولی دوست دارید باز هم بیشتر و بیشتر پیشرفت کنید، می توانید از این تکنیک استفاده کنید.

فقط باید این 4 مرحله را مو به مو انجام بدهید و هر روز دو ساعت و نیم برای آن وقت صرف کنید. البته اگه زمان کافی در اختیار دارید می توانید برای هر مرحله وقت بیشتری در نظر بگیرید.

قدم اول: مطالب خواندنی تهیه کنید (یک ساعت در روز)

یک ساعت از روز را در فضای مجازی به جستجو بپردازید و سپس یک مقاله ی فوق العاده و خواندنی تهیه کنید. هدف شما این است که هر هفته یک مقاله ی این چنینی منتشر کنید. اگر تصور می کنید که نمی توانید از پس چنین کاری بربیایید می توانید هر 15 روز یک مقاله ی استثنائی تهیه کنید. به این ترتیب هر یک ساعت زمانی که در روز به نوشتن اختصاص می دهید همگی برای یک نوشته صرف می شوند. باید انتظار داشته باشید که در تکمیل چنین مقاله هایی بین 5 تا 10 ساعت وقت صرف شود.

آیا می دانید چنین مقاله هایی باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟ مقاله ای بلند، طبقه بندی شده که می تواند اطلاعات زیادی را به مخاطب منتقل کند و برای چنین خواننده ای ارزش زیادی دارد. به عنوان مثال اگر ویلاگ شما در مورد طراحی وب است می توانید یک مقاله در مورد صد ریسورس مجانی برای طراحان بنویسید. موارد دیگری که باید در نوشتن این مقاله ها رعایت کنید:

  • یک لیست بلند بالا در خصوص مسئله ی مورد نظر ترتیب بدهید.
  • یک مورد آموزشی را با جزئیات فراوان توضیح دهید یا به عبارتی شیوه ی درست انجام دادن کاری را به مقاله اضافه کنید.
  • در مورد زمینه ی کاری مخصوص به خودتان یک مشکل متداول پیدا کنید و برای آن راه حل معرفی کنید.
  • در مورد یکی از موضوعات روز تجزیه و تحلیل عمیق انجام دهید.

سپس وقتی مخاطب مطلب شما را می خواند انتظار دارید که چنین واکنشی از خود نشان دهد:

واااای عالی بووود. من این مقاله رو توی وبسایت و توییترم به اشتراک می ذارم تا همه ی دوستام ازش استفاده کنن.

قدم دوم: شبکه های اجتماعی (نیم ساعت در روز)

شبکه های اجتماعی و فعالیت در آن اهمیت زیادی دارد، خصوصا اگر تازه کار هستید. 30 دقیقه ای که هر روز به آن اختصاص می دهید می تواند بین موارد زیر تقسیم شود:

  • در وبلاگ های دیگر (مشابه وبلاگ خودتان) نظر بنویسید.
  • لینک مقاله های مشابه را در وبلاگتان اضافه کنید.
  • با دیگر وبلاگ نویسان زمینه ی کاری خودتان از طریق توییتر و ایمیل ارتباط برقرار کنید.

فراموش نکنید، هدف شما بوجود آوردن روابط جدید است. فقط به خاطر اینکه فکر می کنید یکی از وبلاگ نویسان می تواند در موفقیت وبلاگتان به شما کمک کند، با آن ها ارتباط برقرار نکنید. ارتباط شما باید از روی احترامی که برای کارشان قائل هستید و با هدف اینکه در آینده با همکاری هم پیشرفت کنید، باشد.

web-traffic

قدم سوم: معرفی (نیم ساعت در روز)

حالا که یک مقاله ی خواندنی ترتیب داده اید باید بتوانید آن را به بقیه معرفی کنید. هر بار که یکی از این مقاله ها را منتشر می کنید باید به هر طریقی آن را در معرض دید مخاطب قرار دهید. به عنوان مثال:

  • اطرافیانتان را از وجود چنین مقاله ای آگاه کنید. (از آن ها خواهش نکنید که لینک پست شما را با بقیه به اشتراک بگذارند)
  • کاری کنید که وبلاگ نویسان و کاربران سرشناس مرتبط با زمینه ی کاری شما این مقاله را بخوانند.
  • از دوستانتان بخواهید که این مقاله ها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
  • از دوستانتان بخواهید که مقاله ی شما را در توییتر معرفی کنند.
  • در فوروم های آنلاین در مورد مقاله مطلب بنویسید.

اگر باز هم وقت اضافه پیدا کردید می توانید آن را صرف بهبودسازی موتور جستجوگر، تبلیغات در شبکه های اجتماعی و فعالیت هایی کنید که می تواند وبلاگ شما را معروف کند. مثلا در فیسبوک در مورد وبلاگتان تبلیغ کنید و یا بصورت مهمان در وبلاگ های دیگر مقاله بنویسید.

قدم چهارم: پست های عادی (نیم ساعت در روز)

همینطور که ما فقط با خوردن نان زنده نمی مانیم، یک وبلاگ هم فقط با پست های فوق العاده و ویژه فعال نمی شود. پست های عادی، مطالبی را شامل می شوند که مرتبا منتشر می کنید. (بین مقاله های ویژه) مثلا روزهای یکشنبه مقاله های خواندنی خود را منتشر کنید و از دوشنبه تا شبنه ی هفته ی بعد هر روز پست های عادی بنویسید. پست های عادی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • می توانید در یک مقاله لینکی از وبلاگ دیگر قرار دهید و بعد نظر شخصی خودتان را در مورد آن مطلب بنویسید.
  • یکی از اخبار داغ را در یک پست بگنجانید و منتشر کنید.
  • از مخاطب ها سوالی بپرسید و تا بقیه ی خوانندگان بحث و تبادل نظر کنند.

اگر ترفند خاصی یاد گرفته اید منبع یا لینک آن را در وبلاگتان قرار بدهید تا بقیه ی کاربران هم از آن استفاده کنند.

پست های خواندنی و ویژه همان مطالبی هستند که می توانند برای شما مخاطب های جدید بیاورند همینطور پست های عادی مطالبی را شامل می شوند که می توانند خواننده های قبلی شما را به وبلاگتان متعهد و وابسته کنند.

One thought on “افزایش بازدید وبلاگ فقط در 4 قدم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *