قطعاً بارها برای شما اتفاق افتاده است که به دنبال یک برنامه میگردید اما خود شما هم نمیتوانید آیکن برنامه را در صفحههای گوشی خود در میان انبوهی از برنامهها پیدا کنید. البته درست است که با استفاده از قابلیت جستجو میتوانید به راحتی آن را پیدا کنید اما تکرار این پروسه کاری خسته کننده به نظر میرسد، با ما همراه باشید تا در ادامه 7 ترفند یا روش برای مرتب سازی برنامهها در تلفن همراه را به شما معرفی کنیم.
برای حل این مشکل تنها 15 دقیقه زمان نیاز دارید تا یک پاکسازی و مرتب سازی را انجام دهید تا با دادن یک ساختار مناسب از این پس به راحتی برنامههای محبوب خود را پیدا کنید
- بر اساس عملکرد
برای برخی افراد، نام پوشه پیش فرض با عنوان «Productivity»، «Reference» و «Utilities» بیش از حد مبهم است. سعی کنید در این روش با استفاده از کاری که با برنامهها انجام میدهید پوشه بسازید و برنامهها را از این طریق دسته بندی کنید. به طور مثال برنامههایی که با آنها ویدئو نگاه میکنید را در پوشهای با نام «watch» قرار دهید یا برنامههای پخش موسیقی یا رادیوها را در پوشه «play».
- بر اساس رنگ
آیکن برنامهها به طور خاصی طراحی شدهاند که عناصر آن به یاد ماندنی و به راحتی قابل شناسایی باشند. ذهن شما رنگ را بهتر از برچسبهای سیاه و سفید شناسایی میکند و به شما کمک میکند که با گوشی خود سریعتر کار کنید.
نتیجه کار شاید از صفحه تلفن شما یک رنگین کمان بسازد اما شما خواهید دید که بسیار راحتتر میتوانید با تلفن همراه خود کار کنید. - بر اساس حروف الفبا
اگر شما فکر میکنید که مرتب کردن برنامههایتان بر اساس حروف الفبا یا همان A-to-Z کار کردن شما را آسانتر میکنید از این روش استفاده کنید، همچنین یک راه حل سادهتر برای شما وجود دارد که این کار را به صورت دستی انجام ندهید:
در آیفون ابتدا به قسمت تنظیمات رفته سپس به General و کمی به پایین پیمایش کنید تا به Reset برسید و بر روی آن بزنید و در نهایت با زدن Reset Home Screen Layout برنامهها را به روش گفته شده مرتب کنید.
اگر شما همچنان علاقهمند به قرار دادن برنامهها در پوشه هستید میتوانید پوشههایی بر اساس نام الفبا بسازید و برنامهها را درون آن قرار دهید. - چگونه تلفن خود را نگه میدارید
فکر کنید که گوشی یا تبلت خود را چگونه در دستان خود میگیرید، معمولاً یک راه حل استراتژیک وجود دارد که برنامههای پرکاربرد خود را در لبه یا گوشههای صفحه نمایش قرار دهید.
با این حال، اگر برنامههای شما در پوشه قرار دارد این راه حل برای شما کاربردی نیست. - هر ردیف یک مضمون
اگر شما طرفدار استفاده از پوشهها نیستید شما میتوانید از این روش استفاده کنید و برنامههای خود را مرتب کنید. به هر سطر یک ژانر خاص را اختصاص داده و برنامههای مشابه را در آن سطر قرار دهید تا به راحتی آنها را شناسایی کنید و به سما آنها هدایت شوید.
به طور مثال سطر اول شما میتواند به برنامههایی اختصاص پیدا کند که برای برنامه روزانه شما کاربرد دارند و سطر دوم به برنامههایی که برای خواندن مورد علاقه شما هستند و به همین ترتیب الی آخر. - برنامههای بیشتر مورد استفاده
برنامهها را بر اساس میزان استفاده هر کدام در صفخههای جداگانهای بگذارید. هدف از انجام این کار داشتن صفحهای تمیز است و ایم که شما نباید بیشتر از سه صفحه داشته باشید.
برنامههای پرکاربرد خود را در صفحه اول قرار دهید این برنامهها شامل برنامههایی که باید به سرعت به آنها دسترسی داشته باشید هم میشود مانند دوربین.
در صفحه دوم شما میتوانید پوشههایی با دسته بندیهای متفاوت داشته باشید. اینجا میتواند مکانی برای برنامههایی باشد که کمتر از آنها نسبت به برنامههای صفحه اول یا نوار پایینی گوشی (dock) استفاده میشود.
صفحه سوم شامل برنامههای است که به ندرت از آنها استفاده میکنید، همینطور شامل برنامههایی که شما را منحرف میکنند مانند بازیها. - پوشههای شکلک دار
شما مجبور به استفاده از برچسب نام نوشتاری برای پوشههای خود نیستید به جای آن میتوانید از شکلک هم استفاده کنید. برای مثال پوشه برنامههای موسیقی شما میتواند شکلک نت موسیقی را داشته باشد.
این هم از 7 روش برای مرتب سازی برنامههای تلفن همراه یا تبلت، شما کدام روش را استفاده میکنید یا چه روشی را پیشنهاد میکنید؟
برای تنظیم الفابت در پوشه های گالری چه باید کرد؟