تالوله ویلسون مستعد در رقص بالرین بدلیل درمان افسردگی خود در کلینکی تحت مداوا بود اما او در حالی که بطور فانتزی نقش یک کاراکتر معتاد را بصورت انلاین به نمایش می گذاشت ، تصاویر خود ازاری خود را در شبکه اجتماعی Tumblr منتشر می کرد. مدت کوتاهی مادر تالولا ان را پیدا کرده و اقدام به تعطیلی حساب او نمود همین انگیزه ای بود که او در لندو و استگاه سنت پانکراس به مقابل یک قطار بپرد. او خود را زشت ، چاق و نفرت انگیز می دانست و به همین دلیل بود که خود را شخصیتی کوکایینی معرفی میکرد این در حالی است که او فقط 15 سال سن داشت.
در سال 2002 تیم پیپر خود را در سن 17 سالگی در حالی که از شدت افسردگی رنج می برد ، حلق آویز کرد. او قبل ز مرگ در اینترنت و فضای انلاین در جستجوی نکات مرتبط با خودکشی می گشته است.
در حالی که ممکن است دلایل بسیار زیادی برای استفاده از شبکه های اجتماعی وجود داشته باشد به نظر عملکرد اصلی انها برای افزایش ارتباط با دوستان و خانواده است که با افزایش مشارکت اجتماعی نیز همراه است. تحقیقات نشان می دهد افراد جوان با حضور قوی تر در فیسبوک بیشتر احتمال دارد دچار رفتار ضد اجتماعی ، خود شیفتگی شوند. از طرفی مشخص شده است استفاده بیش از حد از شبکه های اجتماعی سبب افت تحصیلی در مدارس می شود.
پس اگر شما 1.2 میلیارد کاربر فیسبوکی داشته باشید که 450 میلیون نفر انها مبتلا به اختلالات روانی باشند چکار می توانید بکنید؟ این معظل همه گیر شده و هیچ نشانه ای از کند شدن رشد آن نیست.
مزاحمت های سایبری در حال افزایش است

در اوایل امسال موسسه بریتانیایی ChildLine در بررسی خود به این نتیجه رسید که مزاحمت های سایبری رو به افزایش است. از 2410 مورد گزارش کودک آزاری در سال 2011 و 2012 این رقم به 4507 در سال 2013 رسید. که اعداد و ارقام بسیار وحشت آوری است.
اما چرا افزایش ؟ به نظر می رسد در مسیر استفاده از شبکه های اجتماعی مورد سوء استفاده قرار می گیرد.
این به سال 2005 و طلوع همه گیر شدن استفاده از شبکه های اجتماعی بر می گردد و استقبالی که از اصطلاحات جدید شد و در نهایت روش و پلت فرم جدیدی که یک شبه همه گیر شد. از این رو بود که قرار بر ان شده که سالانه TimetoTalk Day به مدت 24 ساعت (امسال این مراسم برای اولین بار در 6 فوریه 2014 برگزار شد) در مورد سلامت روانی و در تلاش برای پایان دادن به تبعیض علیه بیماری های روانی برگزار شود. این یک حرکت موثر و مثبت در سلامت روانی افراد است اما نباید فراموش کرد کع الزاما شبکه های اجتماعی چیز خوبی نیستند اما چرا؟
اثرات شبکه های اجتماعی بر بیماری های روانی
مطالعات متعددی نشان می دهد که که شبکه های اجتماعی و به طور خاص فیسبوک می توانند اثرات مضری بر سلامت ما داشته باشند. محققان دانشگاه میشیگان استفاده مداوم از فیسبوک را برای بیش از دو هفته مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند افرادی که مدت بیشتری از ان استفاده می کنند تجربه منفی تری در فعالیت های روزانه خود دارند و در سطوح بالاتر افراد دچار نارضایتی از زندگی خود می شوند ، به نظر افراد با قیاس زندگی خود با زندگی دروغین افراد موجود در شبکه های اجتماعی دچار سرخوردگی و افسردگی می شوند. در واقع ما کارها را انگونه که از خود انتظار داریم انجام می دهیم اما انگاه که در مقام مقایسه بر می آییم به بدترین دشمن خود تبدیل می شویم.
بهتر است سری به سایت DoSomething.org بزنید ، در انجا 9 راه برای جلوگیری از تاثثیرات روانی شبکه های اجتماعی اورده شده است که به لطف انها انسان دچار افسردگی ، انزوا ، عدم امنیت می شود. (در آینده این راه ها در سایت پارسیش قرار داده خواهد شد)
جلوگیری از اعتیاد به رسانه های اجتماعی
فشار برای انلاین بودن همیشه وجود دارد. بویژه اینکه با یک تلفن همراه نیز می توان دسترسی 24 ساعته را راحت برقرار کرد که ابن به معناب یک منبع تمام نشدنی از اتصال به به این شبکه هاست و این خود یک معنا دارد : اعتیاد که بزرگترین خطر پیش روی جوانان است.
از لحاظ فیزیکی و روانی ، توصیه های زیادی می توان کرد اما بزرگترین کمک را خودتان می توانید به خوداتن بکنید. با انتخاب و در نظر گرفتن زمان و مکان مناسب برای اتصال به شبکه های اجتماعی و با قصد جلوگیری از اعتیاد به این شبکه ها می توانید سلامت روان خود را حفظ کنید. فراموش نکنید که اثرات شبکه های اجتماعی بر شما بطور آهسته و فرسایشی اعمال می شود طوری که روحتان نیز از انها با خبر نخواهد شد.