معمولا پیشنهاد می شود برای افزایش حضور نام تجاری شما، در شبکه های اجتماعی فعالیت بیشتری داشته باشید و این ممکن نخواهد بود مگر زمانی که شرکت شما دارای یک هماهنگ کننده ومدیر رسانه اجتماعی باشد چرا که اینکار ممکن است وقت گیر باشد. اگر شرکت شما تازه می خواهد فعالیت خود را شبکه وب آغاز کند بهترین پلت فرمها در رسانه های اجتماعی به شما معرفی می شوند و به شما خواهیم گفت که چگونه از انها بهره بگیریدتا بتوانید نام و اعتبار شرکت خود را در این شبکه ها و در سطح وب فراگیر نمایید.
1- توییتر:
چه کسانی از آن استفاده کنند؟ همه افراد، از افراد شخصی تا خبرگزاری ها و شرکت های چند ملیتی می توانند از آن استفاده نمایند. این شبکه قابلیت به اشتراک گذاری عکس ، فیلم و نوشته را در هر زمان از روز بصورت چند نوبته دارد.
تویییتر به جرات آزادانه ترین شبکه اجتماعی است که به شما اجازه معرفی خود را می دهد. ابزار مفید موسوم به بافر شما اجازه برنامه ریزی و ارسال پست در هر ساعت از شبانه روز را می دهد بدون اینکه شما در آن ساعت حتی فعال باشید. معرفی صنعت و کسب و کار شما در توییتر کاملاً تضمینی است اما تنها سوال ممکن این است که آیا شما جزئی از آن خواهید بود؟ و وارد دنیای توییتر میشوید؟
2- اینستاگرام:
چه کسانی از آن استفاده کنند؟ صنایع مرتبط با شیوه زندگی، غذا ، مد ، شخصیت های مشهور و مارک های لوکس بیشتر از آن بهره می گیرند و البته شما هم می توانید تصاویر و فیلم های زیر 15 ثانیه خود را در آن به اشتراک بگذارید والبته بهتر است فقط یکبار در روز از آن برای به اشتراک گذاری استفاده نمایید. اینستاگرام راهی است برای مارک ها، برای ایجاد محتوای بصری در جلب مشتری. اگرچه شما دارای کاربران دنبال کنندگان اختصاصی هستید اما مهم است که پست های خود را زمانی ایجاد کنید که مواقع پر رفت و آمد کاربران به این شبکه باشد مانند آخر شب ها و یا آخر هفته ها.
از طریق هشتگ ها نیز می توانید به خوبی در این شبکه تبلیغ کنید. همچنین از قابلیت به اشتراک گذاری پست های اینستاگرام با فیس بوک و توییتر بهره بگیرید تا بیشترین اثر بخشی ر ایجاد نمایید. همچنین بهتر است از هشتگ های مرتبط با موضوع برای پخش سراسری آن در شبکه وب بهره بگیرید.
همچنین شما می توانید از ابزار بسیار عالی Followgram جهت ردیابی آمار خود در پست ها از جمله کامنت ها و لایک ها استفاده نمایید.
3- لینکد این:
چه کسانی از ان استفاده کنند؟ صاحبان کسب و کار ، کارجویان و کار فرمایان که می توانند به اشتراک گذاری شغل و حرفه خود ، متون و نقدهای خود در مورد مسائل کسب و کار و پژوهش های خود بپردازند. و بهتر است در فرکانس 2 تا 4 بار در روز چیزی را به اشتراک بگذارید. حتما وضعیت شرکت و پروفایل خود را در لینکد این با استفاده از کلمات کلیدی مفید در حالت بهینه از SEO قرار دهید. قبل از اینکه وارد این شبکه اجتماعی شوید مطمئن شوید کسانی که در ارگان شما کار می کنند حرفه ای هستند چرا که وجود افراد مجرب و حرفه ای در ارتقای سطح اجتماعی شما در این شبکه موثر است و لینکد این جایی است برای ارتباط و شناخت بیشتر میان کارفرمایان و کارکنان.
شرکت ها بدنبال مشتری و کسانی هستند که به دنبال کار می گردند، کسانی که البته در این شبکه اجتماعی فعالیت ویژ های دارند و راه های ارتباطی واقعی نیز ایجاد نموده اند. در واقع لازم است شما بدانید که لینکد این اطلاعات بیشتری درباره کارهای الکترونیکی شما را به اشتراک می گذارد. واگر کاربر ویژه لینکد این باشید می توانید کسانی که از پروفایل شما دیدن کردند را نیز رصد کنید و ببینید کارهای مورد پسند چه نوع شرکت ها و در چه زمینه هایی است.
4- فیسبوک:
یک شبکه فراگیر است و هر کسی می تواند از ان برای به اشتراک گذاری، متن ، عکس ، فیلم و تبلیغات استفاده نماید و بهتر از صفحه خود را یک تا دو بار در روز آپدیت نماید. سعی کنید که صفحه شما در فیسبوک فقط حالت تبلیغی نداشته باشد. مطالبتان باید آموزشی و معرفی باشد و شرایط را برای پرسش سوال و به اشتراک گذاری مطلب فراهم اورد. در تمام شبکه های اجتماعی، فیسبوک بهترین گزینه برای پرسش و پاسخ و کامنت گذاری است.
فیسبوک میزبان بسیاری در خلال ساعات کاری است اما به مانند دیگر شبکه ها در ساعات غیر کاری بیشترین استفاده را دارد. درج ساعات در پست ها و نمایش بیشترین اثرگذاری سبب میشود شما ساعاتی که بیشترین ارتباط با مشتریان پدید می اید را شناسایی نمایید. شما همچنین می توانید از کوتاه کننده های لینک ها به مانند Bitly استفاده نمایید این سایت همچنین میزان ترافیک دیدن لینک ها را به شما ارائه می دهد که برای تشخیص نوع مطالبی که بر کنجکاوی افراد تاثیر می گذارد مفید است.
5- گوگل پلاس:
این شبکه نیز بصورت عمومی مخاطب دارد و وبلاگ نویسان بیشترین میزان به اشتراک گذاری را در آن دارند. این شبکه از فیسبوک رسمی تر و حرفه ای تر است و هشتگ ها بیشترین کارایی و میزان جستجو را در این شبکه دارند. بعنوان یک جایگزین فیسبوک همواره گوگل پلاس معرفی میگردد. کلمات کلیدی و موتور جستجوی بهینه شده در مرکز تفاوت ها نسبت به فیسبوک قرار دارد که اغلب به متن شما در وب سایتان متصل میشود ، این سرعت جستجو را در این شبکه بالا می برد.
وبلاگ نویسان از ابزار Google Authorship برای درج مطالب در جستجوها با نام و نشان خود استفاده می کنند. اینکار باعث می شود در جستجو نام شما در کنار مقالتان ظاهر شود و با انتخاب نام شما کلیه مطالبتان را که با این ابزار در گوگل پلاس دسته بندی کردید به نمایش درآید. در مقاله آینده 5 دلیل استفاده از گوگل پلاس را منتشر خواهیم کرد و به طور کامل به این شبکه اجتماعی می پردازیم.
6- یوتیوب:
شما می توانید برند و فیلم های تجاری خود را در این شبکه منتشر نمایید. بهتر است ویدئوهای شما کمتر از 1.5 دقیقه باشند و حداکثر یکبار یا دوبار در هفته انجام شود. گوگل و جستجوی ان با یوتیوب بسیار خوب هماهنگ است و فیلم های یوتیوب در جستجوگر گوگل همواره بیشترین نتیجه را از خود نمایان می سازند. البته به این موضوع توجه نمایید که نام گذاری و توصیفات فیلم خود را با دقت بچینید. چرا که مردم مستقیماً به توضیحات شما در مورد فیلبم توجه می کنند. بهتر است از ویجت های به اشتراک گذاری استفاده نمایید و حتما ویدئو را به سایت خود لینک کنید تا کار را از یک دیدن ساده به یک هدف بالاتر در افزایش بازدید تبدیل نمایید.
7- پینت رست:
تمام صنایع مد ، غذا ، طراحی ، سیر و سفر ، می توانند از این شبکه بهره بگیرند. این شبکه راهی برای به اشتراگ گذاری مطالب بصری است و بهتر است چند بار در روز آن را بروزرسانی نمایید. در این شبکه دسته بندی در حین به اشتراک گذاری اتفاق می افتد و امکان دسته بندی مطالب را برای موضوعات مختلف فراهم می آورد و انتخاب کلمات کلیدی بهتر و آگاهانه را تسهیل می نماید. موتور جستجوی این شبکه متفاوت از دیگر شبکه هاست ، پین کردن ( اصطلاح بکار گرفته شد در این شبکه برای به اشتراک گذاری ) مطالب در نتیجه ظاهر شده در جستجو بسیار حائز اهمیت است فارغ از اینکه آن عکس و محتوا تا چه میزان محبوبیت و بازدید داشته است.
فروشگاه ها ، رستوران ها و سیر و سفرها ( دفاتر گردشگری) و بلاگرها بهتر است از این شبکه استفاده نمایند. بهتر است اقدام به اشتراک گذاری مطالب در مورد کسب و کارتان، در صفحه اصلی آن صورت گیرد. همچنین بر بازخوردهای حاصله از مشتریان و بازدیدکنندگان بر صفحه تان نظارت داشته باشید. و به نگرانی ها و سوالات انها پاسخگو باشید. اطلاعات خود را همواره بروز نگاه دارید و به کلمات کلیدی و SEO توجه داشته باشید. Yelp نتایج خوبی برای کسب و کارهای محلی در جستجوهای گوگل بدنبال دارد. وبهتر است در محتوای به اشتراک گذاری شده در این دو شبکه لینک وبلاگ خود را درج نمایید.
سلام.میشه درباره کیک استارتر کمکم کنید؟ خیلی بهش احتیاج دارم