وبلاگ نویسی مثل گفت و گوی خوش آمد گویی به صورت مدرن است، شما به رهگذران نشان می‌دهید که کسی در خانه است و اگر زنگ بزنید ممکن است در را به روی شما باز کند.

وبلاگ نویسی برای استارت‌آپ‌ها بسیار مهم است؛ زمانی که تلاش می‌کنید صدای خود را به بقیه برسانید و برند خود را معرفی کنید، بسیار تاثیر گذار خواهد بود. علاوه بر ایجاد پلت فرم برای استارتاپ خود، وبلاگی نیز تهیه کنید تا بتوانید از طریق آن خط  مشی و افکار اصلیتان را به گوش بقیه برسانید، سئو را بهتر کنید و پیام اصلی برند خود را منتشر کنید.

اما همه‌ی وبلاگ‌ها برابر نیستند، پارامتر‌های مختلفی وجود دارد که برای داشتن وبلاگی خوب باید آن‌ها را درنظر بگیرید.

داستان اصلی را بیان کنید

اول به این فکر کنید که می‌خواهید در مورد چه چیز صحبت کنید. به جای این که فقط در مورد شرکت خود بنویسید محتوایی را تهیه کنید که به خوانندگان شما کمک کند. برای نوشته‌ای بهتر، موارد زیر را در نظر بگیرید:

۱. مخاطب را با تولید محتوای مناسب، درگیر کنید.

فضایی بکر را برای مطرح کردن برند خود پیدا کنید تا با تولید محتوای مناسب موقعیت شرکتتان تقویت شود. برای مثال شرکت Contently که خبرنگاران را با برند‌ها پیوند می‌دهد، وبلاگی به نام The Content Strategist را راه اندازی کرده است. ماموریت این وبلاگ تولید محتوایی است که ببیشتر در مورد  استراتژی و روند شرکت باشد.

شین اسنو، مدیر بخش تبلیغات کانتنلی می‌گوید: راه اندازی یک وبلاگ خوب موجب جذب استعداد‌ها و ساختن روابط با مشتریان آینده نگر می‌شود. و در روزهای نخست این کار بهتر است بنیان گذاران شرکت هدایت نوشته‌های وبلاگ را در دست بگیرند که در زمان معاملات بزرگ و سرمایه‌ گذاری‌های کلان بسیار مفید است.

همچنین General Assembly که یک گروه آموزشی است و بیشتر بر روی فناوری تمرکز دارد، از وبلاگ خود برای به اشتراک گذاشتن آموزش و آگاهی در مورد رویداد‌هایش استفاده می کند.

۲. محصولاتتان یا مصرف کنندگان محصولاتتان را ارج نهید.

لازم نیست که همه‌ی استارت آپ‌ها تفکرات خود را بیان کنند، بسیاری از وبلاگ‌های موفق بر روی مردمی که از محصولاتشان استفاده می‌کنند، تمرکز می‌کنند.

برای مثال وبلاگ کیک استارتر اعضای جامعه‌ی کیک استارتر را که بر روی پروژه‌های جالب کار می‌کنند، معرفی می‌کند.

مثلا Porter Haney مدیر عامل شرکت Wedgies توضیح می‌دهد که چگونه وبلاگ آن‌ها بر اساس هدفی که داشتند به جامعه‌ی مصرف کنندگانش نفوذ کرده است:

ما بیشتر در مورد موضوعاتی که به Wedgies مربوط باشد، صحبت می‌کنیم؛ اما از طرفی علاقه داشتیم که درباره‌ی درس‌هایی که از استارت‌آپ‌ها یاد گرفته‌ایم، چیزهایی که از فرهنگ و روش استارت‌آپ‌ها درک کرده‌ایم، محصولاتی که سایر استارت آپ‌ها تولید کرده‌اند و آن‌ها را دوست داریم هم بنویسیم.

۳. محتوای مطلبتان را از منابع مختلف انتخاب کنید.

انتخاب محتوایی با کیفیت بالا در اینترنت، راهی مطمئن برای برای قرار دادن استارت‌آپ خود در گروهی بزرگ‌تر با نقطه نظری ثابت است. با جمع آوری و انتشار محتوا از شخصیت‌ها، برندها و منابع مختلف در وب، می‌توانید مکالمه‌ای پویا در مورد چیزهایی که به مخاطب اصلی آن برمی‌گردد، ایجاد کنید.

Courtney Boyd Myers بنیان گذار  Audience.io نکته‌ی جالبی در مورد انتخاب مطالبش می‌‌گوید: استارت‌آپ‌ها باید مطالبی را انتخاب کنند که قبلا در مورد آن نوشته شده و به صنعتشان مربوط است.

روی هر چیزی که تاکید دارید، باید اول هدف وبلاگتان را مشخص کنید؛ چگونه می‌خواهید جامعه‌ی خوانندگانتان را افزایش دهید. این موضوع به شما کمک می‌کند تا استراتژی مطالب شرکتتان مشخص شود.

انتخاب رسانه‌ی مناسب

پس از مشخص کردن نوع مطلبتان، فرمت ارائه‌ی آن‌ها قدم بعدی است.

یکی از تبلیغات کانتنتلی این است:

«داستان‌های بهتر موجب می‌شود خواننده با شما بماند. ممکن است این موضوع شامل موارد مختلف شود؛ نوشتن بهتر، ایده‌های جالب‌تر و چند رسانه‌ای بودن».

زمانی که موضوع و فرمت محتوای مطلبتان را مشخص کردید، می‌توانید از رسانه‌ای رایگان و یا پولی برای مطرح کردن آن استفاده کنید؛ از سایت‌های اجتماعی مثل ورد پرس یا بلاگر تا اینستاگرام، تامبلر و … . استفاده از هر کدام از این رسانه‌ها بستگی دارد که چه گروه مخاطبی را می‌خواهید جذب کنید و یا چگونه صدای شرکت خود را می‌خواهید به گوش بقیه برسانید.

منبع الهام خود را پیدا کنید و همیشه در حال رشد و تکامل باشید

زمانی که مشخص کردید برند شما از چیز می‌خواهد صحبت کند، چگونه قرار است آن را بیان کنید، و بر روی چه پلت فرمی می‌خواهید آن را پیاده کنید، مهم است که به رشد و تکامل خود ادامه دهید.

کانر مورفی بنیان گذار Datahug می‌گوید یک وبلاگ می‌تواند مقیاس کوچک شده‌ای از داستان شرکت شما باشد. “یک وبلاگ به شما اجازه می‌دهد که مطلبتان را به اشتراک بگذارید و کمک کنید مشتریان شما اهدافتان، محصولاتتان و اینکه چرا شرکت شما مهم است را بفهمند.”

مهم‌ترین چیز این است که به صورت مداوم در حال رشد باشید و با محیط اطراف در تعامل باشید. همیشه بر توییتر و تامبلر خود نظارت کنید و وبلاگ‌هایی که الهام بخشتان هستند را دنبال کنید. مهم‌ترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که به رشد و تعالی خود ادامه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *