بر اساس اعلام شرکت دل، تیمی در آن کمپانی مسئولیت ساخت تبلت ویندوزی و اندرویدی را بر عهده گرفته است. اولین دستگاه Dell 7000 Series Venue 8 خواهد بود که دارای صفحه نمایش 8.4 اینچی با رزلوشن 2560 در 1600 و از نوع امولد می باشد. دل مدعی است که تبلت دارای صفحه نمایش لبه به لبه است که میزبان بیش از 4 میلیون پیکسل خواهد بود که البته برای تبلت رقم بسیار بالایی است و برای اکثر مردم نیز رقم به نظر بیش از حد زیادی است. از صفحه نمایش این تبلت که بگذریم، ونیو 8 با 0.1 میلی متر ضخامت کمتر، نازک ترین تبلت بازار لقب خواهد گرفت.
فرای ظاهر، ونیو 8 از یک پردازنده اینتل Atom Z3580 با سرعت 2.3 گیگاهرتز به همراه 2 گیگابایت رم و 16 گیگابایت حافظه داخلی بهره برده است. البته دل ونیو 8 دارای اسلات میکرو SD نیز می باشد که تا 512 گیگابایت حافظه خارجی را ساپورت می کند. از نظر اتصالات، ونیو 8 دارای پورت USB، حافظه خوان میکروSD، جک مشترک هدفون و میکروفون، وای فای و بلوتوث و همچنین میراکست می باشد. کیت کت 4.4.4 سیستم عاملی خواهد بود که ونیو 8 با ان بوت می شود اما امیدواریم که دا آپدیت آبنبات چوبی (اندروید 5) را فراموش نکند. باتری ونیو 8 نیز 5900 میلی آمپری است و دوربین عقب آن برابر 8 مگاپیسل و دوربین جلو نیز برابر 2 مگاپیکسل است.
تبلت ویندوزی دل اما به همان شاهکاری تبلت اندرویدی نیست، تبلت ونیو 8 پرو دارای صفحه نمایش 8 اینچی با رزلوشن 1280 در 800 است و تکنولوژی ان نیز از نوع IPS خواهد بود. این تبلت مجهز به پردازنده چهار هسته ای Intel Bay Trail به همراه یک گیگابایت رم است. ویندوز 8.1 بر روی این تبلت نصب خواهد شد.