وب سایت Shareaholic اولین گزارش خود را در مورد ارجاع کاربران به رسانههای اجتماعی منتشر کرد.
از آنجایی که بیشتر ما زمان زیادی را صرف شبکههای اجتماعی میکنیم، این شرکت کنجکاو شد که بداند رفتار ما در برابر لینکها و پستهایی که دوستانمان به اشتراک گذاشتهاند و به آنها علاقه پیدا کردیم، چگونه است.
برای رسیدن به جواب می بایست زمان تقریبی بازدید از سایت، صفحههایی که بازدید کردهاند و بانس ریت یا درصد پرش از سایت را برای هشت رسانهی اجتماعی برتر، بررسی کنیم. این اطلاعاتی است که Shareholic از ۲۵۰ میلیون کاربر که ۲۰۰ هزار صفحه را بازدید کردهاند، منتشر کردهاست.
البته باید بدانیم که لینکداین و گوگل پلاس ارجاع کمتری را نسبت به سایر رقبای خود دارند. با این حال بازهم ترافیک به نسبت بالایی را دارا هستند.
کاربران گوگل پلاس زمانی بیشتر از ۳ دقیقه را صرف کلیک کردن و وارد شدن بر روی لینکی که دوستانشان به اشتراک گذاشتهاند، میکنند. در هر بازدید خود از سایت ۲.۴۵ صفحه را مشاهده میکنند و بانس ریت ۵۰.۶۳ درصدی را دارند. کاربران لینکداین بیشتر از دو دقیقه را برای کلیک بر روی یک لینک صرف میکنند و ۲.۲۳ صفحه را در هر بازدید خود از سایت مشاهده میکنند و بانس ریت ۵۱.۲۸ را دارند.
از طرفی دیگر توییتر و فیس بوک بانس ریت مشابه ۵۶.۳۵ درصدی را دارند،میانگین صفحههای مشاهده شده در هر بازدید کاربران ۲.۱۵ در مقابل ۲.۰۳ است و مدت زمانی که کاربران در سایت هستند ۱۲۳.۱۰ ثانیه در مقایل ۱۲۷.۴۴ ثانیه میباشد. بانس ریت پینترست مشابه فیس بوک و توییتر است اما کاربران صفحههای کمتری را در هر بازدید خود از سایت مشاهده میکنند (۱.۷۱) و به طور قابل توجهی زمان کمتری را در این سایت سپری میکنند (۶۴.۶۷ ثانیه).
نکتههای دیگری که از این گزارش میتوان متوجه شد به این شرح است:
- یوتیوب با داشتن بیشترین کاربران مشغول در این سایت، قهرمان بلامنازع است: کمترین بانس ریت( ۴۳.۱۹ درصد)، بیشترین صفحههای مشاهده شده در هر بازدید کاربر از سایت( ۲.۹۹) و بیشترین زمان بازدید کاربر از سایت( ۲۲۷.۸۲ ثانیه).
- کاربران ردیت بیثباتترین کاربران هستند، در مقایسه با سایر کاربران آنها علاقهی بیشتری به ترک وب سایت دارند: بانس ریت ۷۰.۱۶ درصدی چیزی نیست که بتوان از آن گذشت.
- استامبل اپان کمترین ارجاع کننده را دارد: کاربران در هر بازدید خود از سایت به طور میانگین ۱.۵ صفحه را مشاهده میکنند و زمان تقریبی ۵۴.۰۹ ثانیه را در سایت صرف میکنند.
چون محتوای این سه سایت به نظر غیر قابل مقایسه بودند، جداگانه مورد بررسی قرار گرفتند. محتوای یوتیوب تماما ویدئو است که به این معناست از متن و عکس و غیره بیشتر کاربران را درگیر میکنند.
همچنین ردیت و استامبل اپان وب سایتهایی هستند که محل جمع آوری لینکهای مختلفاند. به همین دلیل کاربران خیلی درگیر خودِ سایت نمیشوند.