میل باکس (Mailbox) همانظور که از نامش پیداست اپلیکیشنی در زمینه مدیریت چندین حساب ایمیل است که با ویژگی سوایپ (کشیدن انگشت) هوشمند از شما می آموزد و ایمیل های شما را بطور هوشمند ساماندهی می کند. پس از اینکه Mailbox (وبسایت) توسط Dropbox خریداری شد بالاخره این اپلیکیشن که پیش از این برای آی او اس عرضه شده بود، برای اندروید نیز عرضه شد. برای آن دسته از کسانی که بیش از 1 سال منتظر عرضه این اپلیکشن بر روی اندروید بودند، می تواند یک خبر خوشحال کننده باشد. حال با چگونگی عملکرد این اپلیکیشن از جهات مختلف بیشتر آشنا خواهیم شد.

حرکات سوایپ

هنگامی که اپلیکیشن را برای اولین بار اجرا می کنید از شما می خواهد که به یکی از حساب های جیمیل یا آیکلود خود متصل شوید.تیم توسعه دهنده Mailbox اذعان داشته که بزودی پشتیبانی از سرویس های دیگر ایمیل را به این اپلیکیشن اضافه خواهد کرد. بنابراین کسانی که از حساب ایمیل یاهو یا هاتمیل استفاده می کنند باید در انتظار بنشینند. اپلیکیشن پس از چند ثانیه که با حساب ایمیل وارد شده سینک شد شما را به چند حرکت سوایپ کلیدی راهنمایی می کند که  کمک خواهد کرد صندوق ورودی ایمیل های خود را هر چه بهتر ساماندهی کنید. این حرکات عبارتند از:mailboxactions

  • سوایپ کردن به راست جهت فرستادن ایمیل به آرشیو
  • سوایپ کردن طولانی به راست جهت حذف کردن ایمیل
  • سوایپ کردن به چپ جهت نادیده گرفتن ایمیل برای مدتی(Snooze)
  • سوایپ کردن طولانی به چپ جهت اضافه کردن ایمیل به لیست

اگر شما با اپلیکیشن اندروید جیمیل آشنا باشید شباهت بین سوایپ کردن برای فرستادن به آرشیو را با Mailbox متوجه شده اید اما با این تفاوت که امکان استفاده از ویژگی های دیگر موجود در اپلیکشن مورد نظرما در اپلیکشن جیمیل بصورت سوایپ کردن وجود ندارد بلکه باید آنها را در منوی گزینه ها یافت و مورد استفاده قرار داد.

دو ویژگی ذخیره برای بعد و لیست

جالب ترین بخش مدیریتی این اپلیکشین برای ایمیل ها تا حد زیادی، وجود توانایی نادیده گرفتن ایمیل مورد نظرتان برای مدتی و ذخیره ی آن در اپلیکیشن است تا بتوانید بعدا از آن ایمیل استفاده کنید. هنگامی که شما روی ایمیلی به چپ سوایپ می کنید پیامی روی صفحه ظاهر می شود که می پرسد مایلید در چه زمان دیگری (امشب، فردا، انتخاب تاریخ دلخواه و…) دوباره این ایمیل را ببینید.این مشخصه به ویژه در زمانی که شما نیاز به یادآوری دارید که ایمیلی را دوباره بخوانید یا پیگیر کسی باشید مفید خواهد بود که همچنین می توانید برای این یادآوری در تنظیمات اپلیکیشن زنگ هشداری را تنظیم نمایید.

mailbox3 mailbox4

ویژگی لیست نیز یک ویژگی مهم است که برای ساماندهی ایمیل های کاری و قراردادن آنها در یک سری وظایف مختلف بسیار مفید و کاربردی است. قابلیت دسته بندی کردن ایمیل ها تنها با یک سوایپ کمک می کند که بتوان هر کار را اولویت بندی کرد تا هر وقت که زمانی برای پاسخگویی به ایمیل ها یافتید به سراغ آنها بروید. شما همچنین می توانید لیست های دلخواه خود را مانند «باید خوانده شود»و… داشته باشید.اگر قصد این را دارید که بعدا به سراغ اینگونه ایمیل ها بروید.

سوایپ هوشمند

همزمان با عرضه نسخه ی اندروید Mailbox قابلیت سوایپ هوشمند به آن اضافه شد که می تواند الگوی آرشیو کردن و نادیده گرفتن برا مدتی را از شما بیاموزد و ایمیل های بعدی شما را بطور خودکار ساماندهی کند.برای مثال اگر شما ایمیل کسی را تا سال 2025 نادیده می گرفتید قابلیت سوایپ هوشمند آن را می آموزد ودر دفعات بعد خودش ایمیل آن شخص را نادیده می گیرد تا شما بعدا فکری برای آنها بکنید و دیگر نیاز نیست که شما هر بار روی ایمیل های آن شخص سوایپ به چپ انجام دهید. بطور مشابه در یک مورد واقعی اگر شما فاکتور های خرید خود را به یک لیست مشخص انتقال می دهید Mailbox خواهد دانست که در دفعات بعد باید این ایمیل ها را به آن لیست مشخص انتقال دهد.فعلا دشوار است که به این موضوع بپردازیم که این اپلیکیشن چه زمانی را برای جمع آوری اظلاعات حساب ها صرف می کند اما این راهکار برای دسته بندی کردن ایمیل ها که برتر از راهکار گوگل برای تقسیم بندی ایمیل های تبلیغاتی و اجتماعی در زبانه های مختلف است، بسیار جالب تر به نظر می رسد.

صندوق ورودی بهینهmailbox5

مطلب آخر اینکه اکنون شما می توانید بیشتر ایمیل هایی که دریافت می کنید را در لیست ها و پوشه های مختلف برای دسته بندی کردن قرار دهید. ایده این است که تا جایی که ممکن است صندوق ورودی شما خالی باشد!

شما می توانید به دسته بندی ایمیل ها از نوار بالای اپلیکیشن، گزینه ای که با سه خط مشخص شده است، دسترسی پیدا کنید. همچنین می توانید با سوایپ کردن از  چپ به راست از کناری ترین نقطه این منو را نمایان کنید.

شاید به نظر برسد که Mailbox فرق چندانی با اپلیکیشن جیمیل گوگل ندارد اما وجود قابلیت سوایپ هوشمند که امکان دسته بندی ایمیل ها بطور خودکار در اختیار شما قرار می دهد موجب خواهد شد شما به سوی آینده ای حرکت کنید که بدون این قابلیت سخت به نظر می آید.

شما می توانید Mailbox را برای سه پلتفرم اپل مکینتاش، آی او اس و اندروید دانلود کنید که نسخه ی مک آن در مراحل آزمایش به سر می برد و برای دانلود این نسخه می توانید به سایت این اپلیکیشن مراجعه کنید اما برای نسخه های اندروید و آی او اس می توانید از لینک های زیر اقدام به دانلود آن بنمایید.

gt_appstoregt_googleplaygt_bazaar

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *