تصور همه بر این است که در آینده انتقال قدرت و مصرف سوخت در خودروها متفاوت و بهینه خواهد شد. در واقع کافی است تا خودرو سازان راه های جایگزین مصرف سوخت های فسیلی همچون برق و یا سایر سوخت های کمتر کربنی را مد نظر قرار دهند و راهی برای به صرفه کردن آنها پیدا کنند. اگر این اتفاق بیفتد و خودروسازان بتوانند به این روش ها انتقال نمایند شاید ما بتوانیم راحت و آسوده تر از قبل رانندگی کنیم. البته باید تصریح کرد که چنین انتقالی از مدت ها قبل شروع شده و تنها مشکل آن این است که هنوز کامل و بهینه نشده است. در کنار آن قوانین مصرف سوخت فدرال نیز که دو سال پیش تصویب شد سختگیرانه تر شده که باعث شده تا بسیاری از شرکت ها به سمت تولید خودروهای برقی و نه هایبرید (سوخت و برق) سوق داده شوند. با تمام این بحث ها به نظر برای تحقق انقلابی در صنعت خودرو سازی باید کمی بیشتر صبر کرد اما در ادامه مطلب پنج شرکت مهم که توانستند سبب پیشرفت انقلاب رو به جلو شوند را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید بهتر از قبل با این صنعت جدید آشنا شوید چرا که هر کدام از این شرکت ها در مورد خاصی مهارت تمام دارند و در کنار هم می توانند آینده رانندگی را تغییر دهند:
تسلا: تمرکز آن بر باتری است
کارشناس سرمایه گذاری Jeff Gundlach در ماه ژوئیه در شبکه CNBC تاکید کرد که ارزش تسلا در بازار سرمایه، بخاطر مدل S تولیدی این شرکت و یا خودروهای نسل بعدی آن نیست بلکه انچه که تسلا را با اهمیت کرده است باتری آن است. Gundlach تصریح کرد که در آینده کارخانه و بخش باتری سازی تسلا ارزشی تا 5 میلیارد دلار پیدا خواهد کرد که تسلا را به بزرگترین و اولین تولید کننده باتری خودرو که با سرعت رو به جلو حرکت می کند بدل خواهد کرد. در واقع آینده صنعت خودرو سازی به باتری های پر قدرت وابسته است که تسلا نشان داده است در این زمینه و همچنین فروش این محصول پیش رو است.
ان ویدیا: پیشرو در تولید ابر چیپ
نزدیک به 4 میلیون خودور در سال 2012 از چیپ تگرا بر روی بردهای کامپیوتر خودروها استفاده کرده اند. در هفته های گذشته در مراسم Auto Show در لس انجلس، ان ودیا به نمایش خودروی آئودی TT مبادرت کرد که در آن از سوپر پردازنده ان ویدیا بهره گرفته شده بود که وظیفه انجام دستورات و همچنین کنترل ناوبری خودرو را بر عهده دارد. این سیستم قابل ارتقا است لذا بسیاری رانندگان به کمک این کامپیوترها می توانند تا زمانی که ان ویدیا این نوع دستگاه را اپگرید می کند ( 5 تا 7 سال) از آن به راحتی استفاده کنند. شرکت آئودی نیز در هفته گدشته اعلام کرد که به دنبال تکمیل و ارائه رانندگی خودکار بر روی همچین چیپ تگرا وان ان ویدیا است.
گوگل و نوکیا (Here): تمرکز بر روی نقشه
تسلا و ان ویدیا در خصوص تغییر سیستم اتومبیل ها و تجهیز آنها با پردازنده های پرقدرت و باتری است. اما چیزی که در خصوص گوگل به نظر مهم می رسد دقت نقشه ها است. قطعا کلید اصلی رانندگی خودکار یک خودرو در دستان نقشه های گوگل است. در این راستا نیز گوگل اقداماتی انجام داده و سابقا نخستین خودرو، بدون راننده را نیز تست کرده است با این حال حتی اگر گوگل موفق به تجاری کردن انواع خودروی خودکار خود شود حداقل در پنج سال آینده هیچ رقیبی به ایمنی و عملکرد این غول تکنولوژی نمی رسد. قطعا خودروسازان سنتی، در آینده از بین نخواهند رفت و به منظور حضور در بازار مجبور خواهند بود تا همچنان به نرم افزارها و سیستم های دیگر متکی باشند. با این حال می تواند گفت ممکن است نوکیا نیز بتواند در این مسیر وارد شود با این حال نمی توان تثبیت سیطره گوگل بر رئی نقشه ها را نادیده گرفت این شرکت دارای عمیق ترین بخش های مربوط به نقشه و بزرگترین تیم ممکنه با 6000 نفر در 55 کشور جهان دارد. نقشه های گوگل در هر چهر خودرو از پنج خودروی تولیدی یک کارخانه مرود استفاده قرار می گیرد.
Uber: ارتباط خودرو به موبایل
Uber را می توان حمکران بی بدیل نرم افزار ارتباطی با خودروهاست. با نصب یک نرم افزار ساده روی تلفن همراه، مردم به راحتی می توانستند نزدیک ترین خودروی مسافربر را پیدا کرده و با آن قرار بگذارند و در کوتاه ترین زمان ممکن به مقصد برسند. علاوه بر آن اجاره خودرو نیز بر پایه اپ این شرکت فراهم است. این صنعت ممکن است برای بسیاری از موارد همچون پارکینگ، سوخت رسانی، بیمه و … نیز مورد استفاده قرار گیرد.