دسترسی به این شبکه بسیار ساده است، در واقع کافی است در پروژه Fi عضو شده و در هر کجا که گوشی همراهتان باشد به صورت اتوماتیک به سریعترین شبکه ممکنه متصل شوید. این شبکه می تواند وای فای عمومی گوگل و یا حتی شبکه 4G ارائه شده توسط شرکای اپراتور (در حال حاضر T-Mobile و Sprint) باشد. سرویس گوگل این وعده را داده است که شبکه ای به مراتب گسترده تر از هر شبکه ای را ارائه کند. توجه داشته باشید که این ویژگی بسیار فراتر و پیشرفته تر از طرح کلی جا به جایی شبکه ما بین دیتای تلفن همراه و شبکه وای فای است چرا که Sprint و T-Mobile امکان این جابه جایی را پیشتر از این فراهم آورده اند. این سرویس امکان یک ارتباط «میان پلت فرمی» را ارئه می کند به این معنا که شما میتوانید گوشی همراهتان را در خانه جا بگذارید! با این حال از محل کار و کامپوتر اداره به تماس ها و پیام ها پاسخ دهید.
کاربران سابق بر این توانایی دریافت ایمیل و اسناد و عکس ها و … را از طریق ورود به حساب کاربری از طریق مرورگر داشتند، حال Fi برقراری تماس و پیام را به آن اضافه کرده و سیم کارت را از حالت فیزیکی به حالتی ابری و کلاد می برد که این خود نوید نسخه ای مدرن تر از گوگل Voice را وعده می دهد چرا که قادر خواهید بود تنها با شارژ Fi تمام امکانات تماس، پیام و اینترنت را یکجا و بدون هیچ برنامه واسطی در اختیار داشته باشید. اینکه کمپانی دارنده عظیم ترین پهنای باند و از پیشروان توسعه تکنولوژی جهان، پروژه Fi را ارائه می کند این اطمینان را به کاربران می دهد که گوشی های هوشمند آنها به سریعترین اینترنت در دسترس متصل خواهد شد.
پرداخت اعتباری
کاربران Fi با هزینه ماهانه 20 دلار امکان اتصال به اینترنت، برقراری تماس و ارسال پیام خواهند داشت و بابت هر 1 گیگابایت اضافه نیز باید مبلغ 10 دلار پرداخت شود. برقراری تماس با بیش از 120 کشور امکان پذیر است که می تواند این سرویس را به جایگزینی جدید برای انتقال سنتی اطلاعات و تماس از طریق سیم کارت بدل سازد. جالب است بدایند که حجم گیگ اضافه شده در صورت عدم مصرف، توسط گوگل بازپس گرفته می شود به این معنا که اگر شما با صرف 20 دلار دو گیگابایت حجم اضافه خریداری کرده باشید و تنها یک گیگ آن را مصرف کنید، گوگل در انتهای پایان سرویس، مبلغ 10 دلار را به شما عودت خواهد داد. این قیمت گذاری گوگل باعث می شود که ارائه دهندگان وایرلس تنها هزینه دیتای مصرفی را از کاربر بگیرند، در واقع کاربران تنها زمانی که وب گردی می کنند هزینه پرداخت خواهند کرد. این روش برخلاف روش تمام ارائه دهندگان نت در جهان است چرا که اکثر شرکت ها با ارائه بسته های اینترنتی کاربر را مجبور به خرید حجم هایی می کنند که احتمالا آنها را تا پایان مصرف نمی کنند مثلا در شرکت AT&T شما محبورید یا بسته 5 گیگی را خریداری کنید و یا بسته 15 گیگی! و هیچ بسته دیگی ما بین این دو وجود ندارد! این به نوعی سرکیسه کردن کاربران محسوب می شود، با این حال با سرویس گوگل تنها با 20 دلار می توانید به طور نامحدود تماس و پبام جا به جا نمایید و بابت هر 100 مگابایت اینترنت نیز 1 دلار پرداخت کنید.
لری پیج در این باره می گوید که ظاهراً شرکت هایی چون AT&T و Verizon چندان تمایلی به تغییر و بهبود زیرساخت های خود نداشته اند لذا او مجبور شده سرویس وایرلس اختصاصی خود را برای اینکار راه اندازی کند.
احتمالاً شما مانند ما نیز عاشق این سرویس گوگل شده اید؟ بهتر است بدایند که این سرویس در حال حاضر از طریق دعوت نامه فعال می شود پس اگر به دنبال استفاده از این سرویس هستید علاوه بر اینکه باید ساکن آمریکا باشید! می بایست در سایت پروژه Fi درخواستی ارسال نمایید. یکی از بدی های این سرویس نیز این است که شما الزاماً باید از گوشی نکسوس 6 استفاده کنید که به خاطر نیاز مدارهای پیشرفته برای تعویض بین انواع شبکه ها، منطقی به نظر می رسد. از طرفی، احتمالاً، چون گوگل نمی خواهد شاهد مشتریان بی شمار و ازدحام درخواست برای استفاده از سرویس باشد محدودیت نکسوس 6 را علم کرده تا بتواند این سرویس آزمایشی را بهتر اداره کند.
به مانند پروژه های نکسوس و گوگل Fiber، این پروژه نیز احتمالاً به یک الگوی جدید برای پیروی سایرین بلد خواهد شد که به طور بالقوه باعث پیشرفت و سهولت دسترسی به شبکه می گردد. از طرفی این پروژه به طور محسوسی وجه تمایز میان وای فای و دیتای موبایل را از بین می برد به طوری که تا 5 الی 10 سال دیگر، تشخیص ما بین این دو سرویس بسیار دشوار خواهد شد. در کل می تو.ان گفت که سرویس Fi پیامی روشن بر آغاز حذف سیم کارت هاست.