اکثر ما، شرکت هوآوی را به عنوان تولید کننده ای چینی و البته دارای اعتبار، به رسمیت می شناسیم! محصولات این شرکت به لحاظ ارزانی و پیکربندی مناسب، توانسته اند سهمی قابل توجه در بازارهای جهانی پیدا کنند. برای توجیه ارزانی محصولات، شرکت هوآوی مجبور بود تا پیکره ی گوشی های خود را پلاستیکی طراحی کند، بطوریکه حتی محصولات پرچم داران آن نیز با لباسهای پلاستیکی و یا به ندرت با همراهی شیشه، عرضه می شدند. اما سال 2015، سالی جدید در طراحی های این شرکت به حساب می آید و ظاهراً هوآوی با اعتماد به نفس بیشتری، قدم در بکارگیری آلیاژ در محصولات خود می کند. یکی از این محصولات هوآوی P8 بود که پیشتر آن را بررسی کردیم. مدل P7 که سال پیش عرضه شد، ترکیبی پلاستیکی-شیشه ای داشت اما در ورژن جدید، شاهد لباس تمام فلزی برای آن هستیم. گوشی آنر 6 نیز که سال پیش وارد بازارهای جهانی شد کاملاً پلاستیکی-شیشه ای بود اما نسخه 2015 آن فلزی شده. ظاهراً روی آوردن به فلز، برای اعلاتر کردن محصول، سیاستی است که هوآوی را امیدوار به بالا بردن فروش خود می کند به این معنا که افراد متمول تر نیز به سمت گوشی های این شرکت کشیده شوند.
Honor 7 را به جرات می توان در بالاترین بخش کلاس میان رده ها قرار داد. پوسته جذاب و محکم فلزیِ این گوشی، نظر هر کسی را به خود جلب می کند. آنر 7 و P8 مشترکاً با دسته بندی در کلاس میان رده های قدرتمند، می توانند برند هوآوی را به عنوان یک تولید کننده گوشی های با کیفیت در این دسته مطرح نمایند. در ادامه مطلب به بررسی طراحی و ظاهر، صفحه نمایش، سخت افزار، رابط کاربری و دوربین گوشی خواهیم پرداخت.
طراحی
ساخته جدید کمپانی چینی هوآوی، Honor 7 نام دارد که قد و قامتی برابر 143.2 در 71.9 دارد و ضخامت آن نیز برابر 8.5 میلی متر برآورد می شود که تا 2 میلی متر باریک تر از پرچم دار جدید این شرکت یعنی P8 است. همچنین، با وزن 157 گرم، Honor 7 تا 13 گرم سنگین تر از پسر عموی تازه متولد شده خود (P8) است!
Honor 7 ترکیبی جدید در میان دیگر سری های خانواده آنر پیدا کرده است. استفاده از فریم و بدنه فلزی، طراحی جدیدی در ساختار این سری محسوب می شود. این تغییر جنس و مصالح، سبب افزایش وزن گوشی می شود اما قطعاً این افزایش وزن ارزش مقاومت و زیبایی ایجاد شده را دارد. لکه بر روی بدنه این گوشی شکل خود را حفظ می کند که با توجه به بدنه فلزی قابل چشم پوشی است.
از روبرو که به گوشی نگاه می کنیم، صفحه نمایش 5.2 اینچی فول HD و IPS را می بینیم که بیشتر فضای این بخش را به خود اختصاص داده. بالاتر از صفحه نمایش متوجه فلاش LED گوشی می شویم که برای عکس برداری بهتر دوربین جلو تعبیه شده. بکارگیری فلاش جلو در بررسی اخیر ما و در گوشی سونی اکسپربا C4 نیز دیده شد. به نظر می رسد که بکارگیری فلاش دوربین جلو در آینده به یک رویه ی معمول و الزامی تبدیل شود.
پشت گوشی نیز مزین به دو نوار پلاستیکی بسیار ظریف در بالا و پایین شده، که به لحاظ آنتن دهی بهتر، از فلز ساخته نشده اند. البته این موضوع چندان به چشم نمی آید و چندان در دید نیست. این رویه در تمام گوشی های فلزی همچون آی فون نیز بکار گرفته می شود.
همچنین نمی توان این موضوع را کتمان کرد که پشت گوشی به شکل قابل توجهی به Mate7 شبیه است. سنسور آشنای اثر انگشت دقیقاً در زیر لنز دوربین خودنمایی می کند.
ظاهراً هوآوی در زمینه بهتر کار کردن اسکنر اثر انگشت، نسبت به اپل و سامسونگ راهکاری پیدا کرده! شاید بپرسید چطور؟! شرکت هوآوی در ابتکاری جالب سنسور را طوری طراحی کرده تا در هنگام خاموش بودن صفحه نمایش نیز -با لمس آرم اسکنر- بتوان قفل گوشی را باز کرد.
طریقه ساخت و به دست گرفتن گوشی شاهد بهبود عظیمی نسبت به آنر 6 (Honor 6) بوده. در واقع ضخامت بیشتر این گوشی و همینطور سنگین تر بودن، باعث شده تا کنترل این گوشی در دست خوشایندتر گردد. احساسی که از فلزی بودن گوشی نیز منتقل می شود چیزی نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت! اندازه 5.2 اینچی گوشی این پیام را ارسال می کند که شاید نتوان با یک دست با گوشی کار کرد اما تجربه کار با یک دست در آنر 7 نیز به خوبی و راحتی جایگیری آن در دست است.
کنترلر ها
همانطور که گفته شد صفحه نمایش 5.2 اینچی است. در بالای اسکرین، سنسورها و دوربین 8 مگاپیکسلی به همراه فلاش LED و خروجی صدا واقع شده اند. در وجه مخالف (پشت گوشی) دوربین 20 مگاپیکسلی در زیر پوششی از یاقوت کبود (شیشه محافظ لنز دوربین) به همراه فلاش دوتایی (دوال) و سنسور اثر انگشت، جانمایی شده اند.
لبه های گوشی نیز بنا به سبک معمول، میزبان جک 3.5 میلی متری هدفون، کاهش دهنده نویز، میکروفون و IR blaster در بالا، پورت میکرو USB ، بلندگو و میکروفون اصلی در پایین، کلیدهای ولوم (صدا) و پاور در راست و در نهایت اسلات مشترک نانو سیمکارت/میکرو SD در سمت چپ هستند. همچنین کلیدی اضافی موسوم به Smart Key در سمت چپ قرار داده شده که قابلیت ئ عملکرد آن از طریق تنظیمات، توسط کاربر، قابل تعیین است.
صفحه نمایش
هوآوی آنر 7 مجهز به صفحه نمایش 5.2 اینچی فول HD و IPS شده که کمی بزرگتر از صفحه 5 اینچی نسل قبل (آنر 6) است. تراکم پیکسلی این صفحه در وضعیت مناسب 424ppi قرار دارد.
هوآوی وضعیت نمایش رنگ مشکی در این پنل IPS را نسبت به آنر 6 بهتر کرده است اما میزان روشنایی آنر 6 از این گوشی بیشتر بوده! با این حال کنتراست ایجاد شده در آنر 7 تا 1.5 برابر بیشتر از آنر 6 است. این میزان کم سطح روشنایی ( 450cd/m2) باعث خواهد شد تا نمایش محتوای گوشی در نور شدید بویژه در فضای باز در کمترین حد ممکنه باشد.
با نگاهی به تصاویر میکروسکوپی از پیکربندی و نظم RGB به خوبی مشخص می شود که این صفحه به خوبی از پس نظم دادن به پیکسل های رنگی بر آمده:
در عکس زیر می توان وضعیت گوشی Mate7 در زیر نور خورشید را دید. انعکاس تصویر و نور در این صفحه کاملاً مشهود است. پیش بینی می شود با توجه به روشنایی کمتر آنر 7 وضعیت ضعیف تر از میت 7 باشد. البته این میزان کم بودن روشنایی اسکرین نسبت به پرچم داران دیگر و محصولات همین شرکت مقایسه شده و در کل می توان گفت روشنایی در محدوده استاندارد قرار دارد.
باتری
Huawei Honor 7 از یک باتری 3100 میل آمپری قدرت می گیرد. باتری غیر قابل تعویض بوده و دقیقا همان ظرفیتی را دارد که در آنر 6 بکار گرفته شد. کیفیت کار این باتری قدرتمند نیز بالای حد متوسط قرار دارد. بدین صورت که باتری آنر 7 در استفاده متناسب و معمولی، می تواند تا 2 روز و نیم گوشی شما را روشن حفظ کند. همچنین قابل ذکر است که هیچ تفاوتی در عمر باتری، در استفاده بصورت تک سیم کارت و دو سیم کارت دیده نشد که کمی عجیب است! طبق تست انجام شده باتری 14 ساعت و 33 دقیقه برای مکالمه، 10 ساعت و 38 دقیقه برای وب گردی و 9 ساعت و 43 دقیقه را برای پخش پیوسته ویدئو، دوام داشته. البته در این تست میزان روشنایی روی 50% قرار داشت و به طبع، اگر میزان نور صفحه را افزایش دهید، مصرف باتری بسیار بیشتر از اینها خواهد بود.
ارتباطات و موقعیت یابی
Honor 7 به چهار باند GSM، دو باند 3G (با توجه به منطقه عرضه) تجهیز شده. LTE Cat.6 نیز با سرعت دانلود، تا 300 مگابیت در ثانیه در دسترس است. این در حالی است که گوشی P8 به نسخه قدیمی تر LTE Cat.4 مجهز شده. اتصال به وای فای نیز از طریق باند دوگانه Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac میسر گردیده. DLNA و هات اسپات نیز ساپورت می شوند. بلوتوث گوشی نسخه 4 بوده و گوشی از دو سیستم موقعیت یابی A-GPS (آمریکایی) و GLONASS (روسی) پشتیبانی می کند. تراشه NFC نیز در گوشی کار گذاشته شده تا جای هیچگونه گله ای باقی نماند!
مادون قرمز نیز تعبیه شده که برای کارهایی همچون، تبدیل اسمارت فون به ریموت کنترل بسیار مفید خواهد بود. البته هوآوی هیچگونه نرم افزار از پیش نصب شده ای برای اینکار قرار نداده و لازم از تا مستقیماً از گوگل پلی اقدام به دانود نرم افزارهای مرتبط نمایید. جک هدفون 3.5 میلی متری بوده و USB دستگاه از نوع میکرو می باشد. میکرو USB کار گذاشته شده از ویژگی OTG بهره می برد که امکان اتصال هارد اکسترنال، کول دیسک و … را فراهم می آورد. در نهایت نوبت به رادیو FM می رسد که از خاصیت RDS (دیتاهای نوشتاری مثل لیست برنامه ها با این قابلیت در دستگاههای رادیویی قابل دیدن است) بهره برده است.
نرم افزار و رابط کاربری
اندروید لولی پاپ 5.0 در کنار رابط کاربری EMUI 3.1 شالوده اصلی بخش نرم افزاری این گوشی را تشکیل می دهند که متاسفانه این رابط کاربری چندان با متریال دیزاین گوگل سازگار نیست و اثری از این طراحی جدید گوگل در آن دیده نمی شود، لذا کاربران همان تجربه ای را که از اندروید 4 داشتند، در این رابط کاربری مجدداً تجربه خواهند کرد که چندان هیجان انگیز نیست! با این حال این رابط کاربری تا حد قابل قبولی اندروید خام گوگل را پخته و امکانات و عملکردهای جدید و بدرد بخوری (!) را به آن اضافه کرده.
صفحه قفل شده آن به طور وحشتناکی ساده به نظر می رسد! اما برخی ویژگی ها را در خود مخفی کرده. مثلاً امکان فراخوانی دوربین در این صفحه قفل شده وجود دارد یا اینکه منویی شبیه به منوی iOS در این صفحه قفل شده تعریف شده که دسترسی به تنظیمات، کاورها و… را در اختیار شما قرار می دهد.
گرافیک نقش بسته روی صفحه قفل شده، مربوط به بخش کاور (Covers) می باشد که انصافاً! مجموعه ای کامل از کاورهای مختلف را برای کاربران فراهم آورده است که امکان دانلود بیشتر از اینها نیز وجود دارد. یکی از ویژگی های خوب این بخش، تعریف حالت چرخشی زمانی برای تغییر کاور هاست. به این معنا که با هر بار بیدار کردن گوشی، شاهد والپیپر جدید در صفحه قفل شده باشیم.
فراتر از صفحه قفل شده، صفحه اصلی رابط کاربری قرار دارد که میزبان چهار اپ قابل تعویض در پایین اسکرین است که در تمام صفحات Home نمایش داه می شوند. تعداد حداکثری صفحات اصلی یا Home نیز بر روی عدد 9 فریز شده که می توانند جایگاه اپ های نصب شده و یا ویجت های مختلف باشند. به طور سنتی، در این گوشی نیز خبری از سینی اپ ها (Apps) یا همان بخش اختصاصی اپ ها، نیست و تمام اپ های نصب شده در Home جمع می شوند. این جمع شدن اپ ها در صفحات اصلی طرحی است که در آی فون نیز دیده می شود با این حال برخی علاقه دارند تا بخش اپ ها به طور مجزا تعریف شود و از شلوغی و زیاد شدن صفحات اصلی پرهیز گردد.
تم های مختلف نیز به خوبی در دسترس هستند. با عوض کردن هر تم شاهد تغییر در پس زمینه صفحه اصلی، استایل صفحه قفل شده و… خواهیم بود. همچنین امکان تغییر و تعویض اتوماتیک عکس ها در زمان ها و فواصل مختلف به طور تصادفی وجود دارد.
منوی نوتیفیکیشن دو صفحه دارد. یکی از این صفحات، اعلانات مانند پیامک ها، ایمیل ها، تماس ها و… را بر اساس زمان (تایم لاین) به صف کرده است. صفحه دیگر در بر دارنده تنظیمات معمول و دسترسی سریع به وای فای، بلوتوث، حالت پرواز، تنظیم روشنایی و …. است. چیزی که در این منوی نوتیفیکشن نمی توان به آن اشاره نکرد، شباهت بی حد و حصر آن به طرح iOS است.
همچنین یک سیستم جامع جستجو – که به نظر از طرح Spotlight موجود iOS وام گرفته شده – در رابط کاربری Honor 7 تعریف شده. با سوایپ به پایین در هر بخش از صفحات اصلی امکان جستجو بالا می آید که در تمام محتواهای گوشی از جمله، اپ ها، مرورگر، حافظه گوشی و… را سرچ می کند. یکی از دیگر بخش های جالب، تغییر استایل صفحه Home اصلی که می تواند در دو بخش اندرویدی استاندارد و یا حالت کاشی وار ویندوزی خودنمایی کند.
اپ Phone Manager نیز وظیفه حفاظت از گوشی را بر عهده دارد. قفل گذاری بر روی اپ ها (عددی و یا اثر انگشت)، ذخیره انرژی، پاکسازی رم اشغال شده و تمیز کاری حافظه گوشی از جمله کارهایی است که این اپ انجام می دهد. حالت مهم دیگری که در این اپ تعریف گشته: Harassment filter می باشد که می تواند تماس ها و پیام های مختلف را مسدود نماید.
برخی ویژگی های مهم این اپ از این قرار است:
اگر بر روی حالت Power Saving تپ کنید وارد رابط (اینترفیس) جدیدی می شوید. این بخش وظیفه حفظ باتری و یا دسترسی اپ ها به مثلاً دیتاها را در زمان خاموشی صفحه بر عهده دارد که بسیار عالی به نظر می رسد و امیدواریم دیگر شرکت های سازنده نیز به فکر چنین خدماتی باشند تا بدون روت کردن گوشی، بتوان فایروالی در مقابل اپ ها ایجاد کرد.
با تپ بر روی بخش notification center می توانید تعیین کنید کدام اپ به چه شکل برای شما اعلان ارسال کند. مثلاً می توانید تعیین کنید که ایمیل های جدید هم در صفحه قفل شده، هم در برگ نوتیفیکیشن و هم بصورت بنری به شما نشان داده شود. در واقع شما می توانید برای هر اپ سه آپشن محتلف برای اطلاع رسانی را تعریف کنید. برتری این اپ زمانی بیشتر مشخص می شود که بدانیم می توانیم برای هر اپ حق دسترسی به دیتای موبایل یا وای فای را تعریف کنیم! همچنین ترافیک مصرفی هر اپ برای آن ثبت می شود و شما قادر خواهید بود تا ببینید کدام اپ حجم اینترنت شما را تمام کرده!
Motion control نیز یکی دیگر از بخش های شاهکار آنر 7 است که با برخی حرکات گوشی می توان کارهای خارق العاده ای انجام داد. مثلاً می توانید در بخش Pick Up و در زمان دریافت تماس، تعریف کنید، گوشی به طور اتوامتیک صدای زنگ را کم کند. البته در هر بخش آموزشی از نحوه کار وجود دارد چرا که حرکات شما با گوشی باید طبق دستور العمل های داده شده باشد تا این حالت ها فعال گردد. (در عکس زیر دستورالعمل های فعال شدن هر موشن توضیح داده شده)
همانطور که گفته شد کلیدی موسم به Smart key روی گوشی تعبیه شده که شما قادر خواهید بود تا سه حالت متفاوت : یک تپ، دو تپ پشت سر هم و تپ طولانی مدت را برای آن تعریف کنید. مثلاً می توانید تعریف کنید که در صورت یک بار فشار (تپ)، گوشی عکس برداری را آغاز کند. یا با دو تپ، مرورگر یا اپ خاصی باز شود.
Suspend button نیز نام کلیدی مجازی است که در صورت فعال کردن آن قادر خواهید بود آن را در هر کجای صفحه قرار داده و در مواقع لزوم به آن مراجعه کنید. این بخش دارای کلیدهای بازگشت، منو، قفل کردن گوشی، بستن اپ های باز و… است. این منوی مجازی می تواند در کنترل بهتر گوشی با یک دست بسیار به کار آید با این حال اگر این موضوع کافی نیست می توانید حالت “استفاده با یک دست” را نیز فعال کنید که کلیدها و ..را کوچک کرده و آن ها را به سمت راست و یا چپ گوشی منتقل می کند.
حالت Knuckle نیز این امکان را می دهد که بند انگشت خود را برای انجام کارهای مختلف در گوشی، تعریف کنیم. مثلا با دو بار تپ، اسکرین شاتی از صفحه گرفته شود. برای سنسور انگشت نیز می توانید حرکات خاصی را تعریف کنید. که مثلا با تاچ اسکنر اثر انگشت و یا نگه داشتن آن روی سنسور، امکان پاسخ دهی به تماس ها بوجود آید و یا اینکه در حین باز بودن اپ دوربین، بتوان با تاچ اسکنر، عکس برداری کرد. ویژگی های مختلف تعریف شده در رابط کاربری، لذت استفاده از Huawei Honor 7 را بیشتر کرده است.
سخت افزار و عملکرد
قلب تپنده آنر 7 قدرت گرفته از چیپ HiSilicon Kirin 935 است که در هوآوی P8 نیز بکار گرفته شد. این چیپ دربردارنده هشت هسته Cortex-A53 است که چهار هسته سرعت 2.2 گیگاهرتز و چهار هسته دیگر سرعت 1.5 گیگاهرتزی دارند. بر روی کاغذ چنین مشخصاتی تبیین کننده استاندارد های امروزی است اما باید دید که در بنچ مارک ها عملکرد گوشی به چه شکلی است.
پردازنده گرافیکی Mali-T628 MP4 نیز به زحمت می تواند قدرت پردازش های گرافیکی گوشی را بر عهده گیرد. بنا به بنچ مارک Basemark OS II جایگاه این گوشی در رتبه ای در کنار P8 قرار می گیرد و گوشی های با پردازنده اسپدراگون 801 در رده ای بهتر از چیپ Kirin 935 قرار می گیرند. در همین بنچ مارک Kirin 935 و در زمینه تک هسته و چند هسته نیز گوشی عملکردی مشابه P8 دارد. در واقع در بخش تک هسته عملکرد ضعیف و در بخش چند هسته ای اوضاع گوشی بسیار بهتر است. جالب است بدایند که وضعیت این گوشی در عملکرد هسته ای (چه تک هسته و چه چند هسته) از آنر 6 بدتر است!
در کل می توان گفت به مانند P8 عملکرد بنچ مارکی Honor 7 مخلوطی از خوبی ها وبدی ها است! با این حال با وجود پردازنده هشت هسته ای و 3 گیگابایت رم می توان انتظار فعالیت های ترکیبی و چند گانه را، به سادگی از این گوشی داشت. با این حال بنا بر سنت چیپ های کرین، پردازنده گرافیکی این گوشی نیز ضعیف است و نمی توان انتظار پخش ویدئو و بازی را با کیفیت بالا داشت. پس اگر از آن گیمر های حرفه ای -به خصوص بازی های 3D – هستید بهتر است به سراغ آنر 7 نروید!
دوربین
آنر 7 شاهد ارتقایی چشمگیر در بکارگیری دوربین است. دوربین 20 مگاپیکسلی با سنسور IMX230 سونی و دیافراگم F/2.0 که با یک لایه شیشه یاقوت کبود محافظت می شود. فوکوس اتوماتیک دوربین سریع بوده و فلاش دوگانه در کنار آن، می تواند کیفیت عکس برداری در فضای تاریک را تضمین کند.
دوربین جلو نیز با کیفیت 8 مگاپیکسل با دیافراگم F/2.4 و لنز گسترده (واید) می تواند عکس هایی با حضور تمام دوستانتان تهیه کند. زوج این دوربین، فلاش LED تکی است که در کنار آن قرار گرفته که بکارگیری چنین ترکیبی در اسمارت فون ها غیر معمول و اقدامی انقلابی محسوب می شود. گوشی اکسپریا C4 از سونی نیز از چنین رویه ای، استفاده کرده و پیش بینی می شود که در آینده بکارگیری فلاش در کنار دوربین جلو، به برنامه کاری شرکت های معتبر تولید کننده گوشی اضافه شود.
پیشنهاد وبژه: بررسی سونی اکسپریا C4
رابط کاربری دوربین ساده و بی آلایش و قابل فهم طراحی شده، هر چند که می توان بصورت جسته و گریخته تقلید از iOS را در آن دید. حالت های عکس برداری همچون: light painting و beauty و photo و video و good food در آن تعریف شده که متاسفانه ترتیب آنها قابل تغییر و تنظیم توسط کاربر نیست.
فیلترهایی همچون پاناروما، HDR، فوکوس تمام، عکس برداری پشت سرر هم، منظره شب، گذر زمان و اسلوموشن نیز در دسترس است. این حالت ها قابلیت تنظیم دارند برای مثال اگر حالت فوکوس تمام را انتخاب کنید، آنر 7 چند عکس می گیرد و شما می توانید بعداً فوکوس دلخواه را روی بخش های مختلف عکس پیاده کنید.
عکس هایی که توسط این دوربین 20 مگاپیکسلی گرفته مس شود بسیار واضح و سرتاسر پر از جزئیات هستند. سرکوب نویز در تصاویر به طور خیره کننده ای بویژه در مناطق با رنگ یکنواخت (مثلا آی آسمان) تنظیم می شود. ان دوربین همچنین قادر است تا با پایین آوردن کیفیت عکس تا 10 مگاپیکسل عکس هایی کم حجم تر بگیرد. اشباع رنگ در عکس ها نیز بخوبی تنظیم شده، اما ظاهراً کمی شاهد اکسپوژر کم در روشنایی روز هستیم:
عکس های HDR این دوربین نیز بخوبی کار می کند. پردازش این تصاویر اگرچه کمی طولانی است اما تصاویر نهایی استخراج شده داراری تعادل و جلوه طبیعی و زیبایی هستند. شایان ذکر است که عملکرد این دوربین در ارائه جزیئات در سایه ها و رنگ بندی ها در محدوده استانداردی قرار دارد لذا چندان لازم به بهره گیری از HDR هم نیست: (عکس HDR روشن تر است)
عکس برداری light painting چهار تنظیم مختلف را به ارمغان می آورد، که این چهار تنظیم سبب برجسته سازی نورها در عکس می شود. مثلا تردد خودرو در شب هنگام را بصورت نورهایی ممتد نشان می دهد. این نور را می توان برای ستاره ها و اشیا در حرکت و …. نیز بکار گرفت. نتایج حاصل از ترکیب عکس با نور بسیار خیره کننده و جذاب است. توجه داشته باشید که عکس هایی که با این حالت گرفته می شوند کیفیت 8 مگاپیکسلی می گیرند:
حالت پاناروما این دوربین می تواند تا 4000 پیکسل و تا 180 درجه نما را پوشش دهد که در نهایت عکس هایی 12 مگاپیکسلی را تولید می کند. حالت لنداسکیپ نیز تعریف شده که عکس هایی با رزلوشن 2000 پیکسل می گیرد.
در نهایت به دوربیبن 8 مگاپیکسلی آنر 7 می پردازیم. این دوربین با فوکوس ثابت و فلاش LED کمک می کند تا سلفی های بهتری در فضاهای تاریک داشته باشید. رابط کاربری دوربین سلفی، جلوه ها و حالت های متنوع و زیبایی دارد که در کنار سخت افزار قوی می تواند این اطمینان را در صاحب گوشی ایجاد کند که همواره می تواند بهترین سلفی ها را بگیرد:
کیفیت فیلم برداری
Huawei Honor 7 قادر به فیلم برداری 4K و یا با 60fps نیست و بهترین کیفیت فیلم برداری، 1080p با 30fps است. فایل های ضبط شده نیز به فرمت MP4 ذخیره می شوند که بیت ریتی معادل 19Mbps دارند. صدای فیلم برداری نیز کیفیتی 96Kbps دارد. کیفیت فیلم برداری را می توان در حد متوسط دسته بندی کرد به طوری که ترکیب رنگ و نور در محدوده خوبی قرار دارد.
نتیجه گیری نهایی
- بدنه ای با لباس فلزی و طراحی شیک و یکدست
- کنتراست بالا صفحه نمایش 5.2 اینچی، با نمایش عمق مناسب از رنگ مشکی و رنگ بندی عالی و مقاوم در برابر تابش نور خورشید
- عمر باتری بسیار خوب، اما نه چندان مناسب با استاندارد LTE Cat.6 – این باتری غیر قابل تعویض است و خبری از شارژ سریع و شارژ وایرلس نیست
- دو سیم کارت
- رابط کاربری عالی Emotion UI v.3.1 که غنی از امکانات و حالت های مختلف بویژه امکان سفارشی سازی با این حال خبری از طراحی متریال دیزاین گوگل در این رابط نیست
- پردازنده هشت هسته ای پرقدرت ولی GPU ضعیف انتخاب شده
- صدای با کیفیت
- جزئیات محشر در عکس برداری ها و وجود حالت های عکس برداری سرگرم کننده
- کیفیت فیلم برداری در حد معمولی و فول HD است و امکان فیلم برداری 4K وجود ندارد
عجب بررسی جامعی کیف کردم تشکر ، خود دستگاه هم بسیار شکلی دیده میشه عالیه
واقعا عالی بود
سلام و خسته نباشید بررسی عالی بود ولی ی سوال شما که میگین GPU ضعیفه یعنی چه اندازه؟؟
میتونه کلش رو اجرا کنه ؟
میتونه فیلم های فول اچ دی رو اجرا کنه
اگه اینا ک گفتم قابل اجرا باشه حتما میخرمش
سلام. ممنون
بله 100% میتونه اجرا کنه حتی بازی های سنگین رو هم میتونه اجرا کنه.
منظور از GPU ضعیف، نسبت به قدرت پردازنده سنجیده شده که ممکنه کمی در بازی های سنگین سه بعدی بازی رو دیرتر اجرا کنه و از این دست تاخیرهای ساده. و یا در نمایش بازی های و یا هر اقدام گرافیکی سنگین صفحه نمایش توان پردازش مناسب و نشان دادن بهترین کیفیت رو به خاطر GPU ضعیف از دست بده. اما در کل مشکلی از بابت اجرا وپخش نخواهید داشت
از همه جهت عالیه…ولی امیدوارم پردازنده ش مث ۴حرف ابتدای اسمش نباشه!:دی
سلام خسته نباشید من این گوشیو خریدم و باهاش کار کردم گوشی شکیل و خوش دستیه ولی نمیدونم چرا nfc رو پیدا نمیکنم میشه کمک کنید. مرسی ، تشکر و سپاس بخاطر توضیحات کامل.
باسلام
مدل 16gb این موبایل nfc ندارد.
واقعا نداره؟
یعنی با اپدیت هم نمیاد
با سلام و تشکر فراوان از این آنالیز دقیق. خوندم بسیار استفاده کردم. ی گوشی honor 4x خریدم با این راهنمایی ها معلوماتم بهتر شد.
سلام آیا گوشی هنر 7 Otg. ساپورت میکنه
سلام. بله ساپورت میکنه: در واقع تمام امکانات زیر رو داره:
NFC,OTG,4G LTE
گوشی هنر7. Otg ساپورت میکنه
بله چرا که نه
سلام ببخشید اگر بخواهم با تلگرام یا اینستاگرام کارکنم و 4یا 5 بازی 70 یا 80 مگ بریزم داخل گوشی و تا 4یا5 سال از گوشی استفاده کنم مشکلی پیش نخواهد امد ؟البته من اهل بازی نیستم و فقط برای سرگرمی یکم بازی می کنم
سلام دوست عزیز.من گوشی سامسونگj7دارم ولی اصلا باهاش
راحت نیستم وبهتربگم اصلا ازگوشیهای سامسونگ خوشم نمیاد.
گوشی هانر7 روکه دیدم ومشخصات روی کاغذ رو دوست داشتم.به نظرشما اگه این گوشی رو بردارم بهتر ازسامسونگ نیست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.تشکر
سلام
در مقام مقایسه باید بگم هانر7 قوی تر هست. از نظر پردازنده هر دو گوشی، چهار هسته ای بوده و هسته اصلی از نوع کورتکس A53 هست اما سرعت این هسته در هانر 7 بالاتره.
دوم اینکه صفحه نمایش هانر فول HD هست اما J7 از نوع HD. از طرفی صفحه J7 بزرگتر هم هست (5.5 در برابر 5.2). این بزرگ بودن صفحه در کنار کیفیت پایین خیلی خوشایند نیست.
اما از نظر باتری J7 نمره بهتری داره که البته صفحه نمایش با کیفیت پایین تر در این افزایش دوام باتری اثر داره. دوربین هم در هانر 7 قوی تر هست.
در کل میتونم بگم هر دو گوشی میان رده هستند اما هانر 7 یک سر و گردن بالاتره و اینکه شما از سامسونگ خوشتون نمیاد پس کلا سمتش نرید بهتره.
سلام آقاسجاد.ممنون میشم جواب ایمیل قبلی بنده را بدین.
باتشکرفراوان.
سلام
پاسختون رو دادم :
http://parsish.com/review/1394/06/huawei-honor-7/#comment-19795
سلام.ممنون ازراهنمایتون.
سلام… لطفا درباره هنگ کردن و همچنین اینکه این گوشی داغ میکنه یا نه هم توضیح بدید…ممنون
سلام .
میخواستم راهنماییم کنید.
من میخوام گوشی بخرم بین سامسونگ ( A5(2016 و هانر 7 موندم ک کدوم بهتره؟
هم ازنظر دوربین و هم از نظر سخت افزاریش
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام. من میخوام گوشی آنر7 رو بگیرم ولی یه چیزی برام سواله اینکه 32 گیگابایتی هم داره یا نه؟چون من از چند نفر پرسیدم نظرات متفاوت بوده.ودیگه اینکه ممکنه این گوشی زیاد هنگ کنه؟ممنون میشم جواب بدین
سلام محدثه جون هونر 7 خودش سه مدل هستش بیا تلگرام راهنمایی کنم شما رو…09037454611
آیا گوشی آنر ۷ ۶۴ گیگیش هست و رم ۴ داره
چرا روتش اینقدر سخته منکنه از پسش بر نیومدم