گوگل برای یک روز این امکان را به افراد ساکن ایالات متحده می دهد که صاحب Google Glass شوند.

کمپانی گوگل با تمام تلاش خود سعی دارد عینک گوگل را به افراد بیشتری بفروشد. از مدارک منتشر شده مشخص شده که گوگل با استفاده از “Explorer Program” این عینک را برای افراد متقاضی در طی هفته آینده در دسترس قرار می دهد. این یک پیشنهاد کوتاه مدت و تنها یک روزه از طرف شرکت گوگل برای خریداران این عینک است و تنها ساکنان ایالات متحده واجد شرایط برای خرید این وسیله ی 1500 دلاری هستند.

گوگل به ازای هر خرید، یک عینک آفتابی یا یک قاب عینک برای استفاده از Google glass بصورت مجانی در اختیار مشتریان قرار می دهد. این عینک ها به Google glass ظاهر قابل قبول تری برای استفاده در عموم می دهند.

خبر ها مبنی بر آن است که این فروش بی سابقه در 15 اپریل اتفاق می افتد گرچه اطلاعات دقیق تر آن هنوز مشخص نشده است. این برنامه نه تنها افراد متقاضی را صاحب عینک گوگل می کند بلکه در کنار آن گوگل ، گسترش و پیشرفت Explorer program را نشان می دهد.به زبان ساده هدف این فروش تست شدن این وسیله توسط افراد بیشتر و طراحی عینک های مجهز تر در مراحل بعدی آن است.

گوگل دو سال پیش یعنی در سال 2012 شروع به پیش فروش تولیدات خود کرد که 2000 سفارش در پی داشت که پس از آن با پیشرفت چشم گیری 8000 نفر دیگر هم به جمع متقاضیان اضافه شدند. بعد از آن گوگل سعی کرد عینک ها را در کمپین های کوچکی در دسترس همه افراد قرار دهد و این کار را با تاسیس لیست انتظار و … انجام داد اما این برنامه ی جدید گوگل می تواند تلاش بی سابقه ای برای توسعه و معرفی محصولاتش باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *