به نسل جدید بازی ها و سرگرمی ها خوش آمدید، جایی که بازی ها مرزهای رئالیسم را جابجا کرده اند.

در این سیستم سرگرمی، بهترین بازی های چند نفره، و فیلم های مورد علاقه خود، موسیقی، ورزش و تلویزیون در یک مکان گرد هم می آیند. Xbox One، یک کنسول بازی ویدیویی است که توسط شرکت مایکروسافت تولید شده است و سومین کنسول از این خانواده است که در تاریخ 22 نوامبر 2013 در آمریکای شمالی، اروپا، استرالیا و نیوزیلند پخش خواهد شد و البته پخش دوم آن در سال 2014 برای ژاپن و سایر کشورهای اروپایی خواهد بود.

به طور کلی Xbox One به همراه Play station 4 شرکت Sony و WIIU شرکت Nintendo، نسل هشتم کنسول های بازی را تشکیل می دهند. مایکروسافت این کنسول را به عنوان یک سیستم سرگرمیه «همه در یکی» (all in one) معرفی می کند زیرا با سایر دستگاه های چندرسانه ای خانگی مثل apple TV  Google TV و غیره سازگار است. Xbox One  جانشین مناسبی برای کنسول قبلی شرکت مایکروسافت که همان Xbox 360 است، می باشد. Xbox 360  که در سال 2005 معرفی شد از جمله کنسول های نسل هفتم به شمار می رود.

مشخصات کلی Xbox One  به شرح زیر می باشد:

نوع درایو بازی: Blu-ray / DVD-ROM
پردازشگر:
پردازشگر اصلی: Eight-Core AMD Jaguar CPU
پردازشگر گرافیکی : Custom DirectX 11.1 AMD GPU
حافظه رم: 8GB DDR3
خروجی / ورودی: شبکه بی سیم Wi-Fi – پورت USB – شبکه Ethernet
سایر قابلیت ها: هارد دیسک 500GB HDD گیگابایت گیگابایت – دسته بی سیم

هشت سال پس از عرضه Xbox 360، مایکروسافت در واپسین روزهای بهار 2013، در یک کنفرانس مطبوعاتی یک ساعته، نسل بعدی کنسول بازی محبوب خود را با نام Xbox One معرفی نمود. همراه با نسل جدید Xbox،  مایکروسافت از دسته بازی و Kinect جدید مخصوص این کنسول نیز پرده برداری کرد.
ظاهر Xbox One بسیار عجیب است. بدنه کنسول به دو بخش تقسیم شده که نیمی از آن دارای روکش مات بوده و نیمه‌ی دیگر آن براق می‌باشد. در قسمت جلویی دستگاه شیار درایو نوری Blu-ray و کلید پاور قرار دارند. اما فقط طراحی خود کنسول نیست که دست‌خوش تغییرات شده! دسته بازی Xbox One نیز دارای طراحی کاملا متفاوتی نسبت به دسته Xbox 360 می‌باشد. دسته جدید دارای یک D-pad و دو Joystick می‌باشد که کمی کوتاه‌تر شده و لبه های آن‌ها بافت دار می‌باشند. قسمت‌های مربوط به باتری نیز نسبت به مدل پیشین کوچک‌تر شده‌اند. در ضمن کلید های Back و Start با کلیدهای Apps و Play/Pause تعویض شده‌اند. یکی از بزرگ‌ترین تغییرات ایجاد شده در Xbox One نسبت به مدل قبلی، Kinect آن می‌باشد.

Xbox One-main

دوربین Kinect جدید که دارای سنسور 1080p می‌باشد، از فرمان‌های صوتی و حرکتی نیز پشتیبانی می‌کند. سنسور حرکتی این دستگاه می‌تواند تا دو گیگابایت داده را در ثانیه پردازش کند که برای آن امکان خواندن شش کاربر را به صورت جداگانه فراهم می‌کند. از لحاظ سخت افزاری، Xbox One به یک پردازنده هشت هسته ای ساخت کمپانی AMD، پانصد گیگابایت حافظه داخلی، درایو نوری Blu-ray و هشت گیگابایت حافظه RAM مجهز شده است. این سخت افزار قدرتمند برای Xbox One قدرت تولید ویدیوهای Full HD و 4K و صدای فراگیر 7.1 کاناله را فراهم می‌کند. برای ارتباط نیز، Xbox One دارای تعدادی پورت USB 3.0، ورودی و خروجی HDMI و Wi-Fi Direct با رادیوی 802.11n می‌باشد.

Xbox One-controler

رابط کاربری کنسول جدید مایکروسافت بسیار شبیه به Windows 8 می‌باشد و کاربرانی که پیش‌تر با Windows 8 کار کرده باشند، می‌توانند به راحتی با این رابط کاربری ارتباط برقرار کنند. Xbox One به طور پیش فرض دارای سیستم ارتباط تصویری Skype بوده و کاربران می‌توانند بر روی تلویزیون‌های عریض خود، تماس‌های تصویری با کیفیتی برقرار کنند.

این کنسول قادر است از سه سیستم عامل استفاده کند. سیستم عامل Xbox که یک سیستم عامل بر پایه هسته ویندوز است و یک سیستم عامل دیگر که اجازه می دهد دو سیستم عامل از طریق مجازی سازی در ارتباط باشند. این مساله می تواند قابلیت هایی را ایجاد کند، برای مثال زنگ خوردن Skype در هنگام بازی. ورژن ویندوز Xbox با برنامه های استاندارد ویندوز سازگار نیست.

مایکروسافت هم چنین در نظر دارد برای سرویس Xbox Live از بیش از سیصد هزار سرور برای کاربران Xbox One استفاده کند که البته اعلام نکرده است چه تعداد از این سرورها واقعی و چه تعداد مجازی اند.

سرویس Xbox Smart Glass اجازه می دهد تا دستگاه هایی با سیستم عامل های ویندوز فون، ویندوز 8، IOS  و اندروید به عنوان صفحه نمایش دوم استفاده شوند. با این قابلیت می توان به طور همزمان دو بازی، یکی بر روی تلویزیون و دیگری را بر روی تبلت اجرا کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *