زمانی که اپل تصمیم گرفت گوشی آی فون 6 را در دو مدل ساده و پلاس (دو اندازه) تولید کند زنگ خطر برای تمام شرکت های تولید کننده گوشی به صدا در آمد. این خطر زمانی بیشتر احساس می شد که اپل تصمیم گرفته بود یک گوشی در حد متوسط 4.7 اینچی و فبلتی 5.5 اینچی (پلاس) را روانه بازار کند. یکی از اعتقادات مرحوم جابز! و البته شرکت اپل این بوده که اندازه مناسب برای یک گوشی همراه همان اندازه ای است که اپل بر ساخت آن تا آی فون 5 اس تاکید داشت (یعنی 4 الی 4.5 اینچ). با این حال اپل وقتی اشتیاق مصرف کننده برای فبلت و گوشی های بزرگتر را دید تصمیم گرفت اعتقاداتش را فدای سود آوری کرده و به رقابت با تولید کنندگان فبلت بپردازد. یکی دیگر از اعتقادات مجموعه اپل که مربوط به کیفیت صفحه نمایش می شود نیز در ساخت گوشی پلاس به طور کامل زیر پا گذاشته شد. جابز و همکارانش معتقد بودند که صفحه نمایش با کیفیت خیلی بالا توسط چشم انسان قابل درک و شناسایی نیست لذا نیازی نیست تراکم پیکسلی یک گوشی بالاتر از 300 الی 320 پیکسل در هر اینچ باشد اما علی رغم این اظهار نظر گوشی 5.5 اینچی پلاس به صفحه ای فول HD با تراکم پیکسلی 401ppi مجهز گردید.

با ورود اپل به بازار فبلت، دیگر شرکت ها و بویژه رقیب بزرگی همچون سامسونگ دچار تزلل شدند. قطعاً خلاء وجود گوشی های بزرگ در سبد اپل یک مزیت بالقوه و سود آور برای سامسونگ محسوب می شد. حال اپل این خلاء را پر کرده، محصول گلکسی S5 پرچم دار ضد آب سامسونگ نیز با آن همه تبلیغات و سر و صدا نتوانست انتظارات فروش شرکت کره ای را بر آورده کند. خرواری از بدبختی بر سر سامسونگ آوار شده و این شرکت چاره ای جز تغییر در سیاست های خود نمی بیند. تغییرات را می توان نتیجه ای از باز خورد مردم دانست چرا که رویه تکراری سامسونگ در تولید گوشی های پرچم دار پلاستیکی، امان همه را بریده بود ولی این شرکت تا زمانی که فروش خود را تضمین شده می دید نیازی به این تغییر در سیاست تولیدی خود نمی دید. با ضربه ای که اپل به بازار سامسونگ زد، این شرکت تصمیمات جدید را در برنامه خود گنجاند اما ظاهراً سامسونگ تا آن حد سرآسیمه شده بود که مجبور شد تقلید را جایگزین خلاقیت کند. تصمیم مهم سامسونگ این بود که بوسیله اپل، اپل را شکست دهد! تقلید سامسونگ از اپل برای ساخت و طراحی گلکسی S6 آنقدر پر رنگ است که به سادگی نمی توان از آن گذشت. در ادامه مطلب نبرد این دو گوشی را دنبال خواهیم کرد و به شباهت ها و تفاوت ها و ویژگی های منحصربفرد هر کدام می پردازیم و به مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6 خواهیم پرداخت. در این بررسی بیشتر سعی می شود آی فون 6 پلاس (بدلیل امکانات با سطح بالاتر) در کنار گلکسی S6 بررسی شود:

طراحی و کیفیت ساخت: هر دو برتر در کلاس خود

یکی از برجسته ترین تغییراتی که در محصول جدید سامسونگ دیده می شود نگرش جدید آن در طراحی است. سامسونگ به راحتی، تقریباً اکثر فاکتورهای سنتی طراحی گلکسی ها را در طراحی گلکسی S6 کنار گذاشت و تصمیم گرفت تا بطور قابل توجهی ارزش دهی آن را در مقابل آی فون 6 بالا ببرد و همان احساس اعلاء بودنی را که آی فون القا می کند، در گوشی جدید خود پیاده نماید. سامسونگ با رها کردن پلاستیک و جایگزینی شیشه به جای آن و همچنین بکار گیری فلز در قالب گلکسی S6 انقلابی بزرگ نسبت به گلکسی اس 5 ایجاد کرد که در نتیجه ساختار بهتری را از یک گوشی پرچم دار را بروز داد.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6در اواسط سال 2014 بود که سامسونگ بالاخره تصمیم گرفت تا گام بلندی را در زمینه طراحی بردارد و با بکارگیری از مواد با کیفیت بالاتر، به فروش و محبوبیت گوشی های خود کمک کند. اولین دستگاهی که سعادت یافت تا مورد رحمت و توجه(!) این تصمیم سامسونگ قرار گیرند گلکسی آلفا بود اما در نهایت نتیجه تمام تلاش های سامسونگ در سال گذشته در گلکسی S6 نمود پیدا کرد. این تغییرات از جمله در بحث از دور خارج کردن پلاستیک و جایگزینی آن با فلز و شیشه باعث شد تا گلکسی S6 ازصف دیگر برادارنش جدا شود. در واقع می توان گفت گلکسی S6 تجلی جلال و شکوه طراحی سامسونگ در گوشی های هوشمند تاکنون بوده است.

سطح خارجی گلکسی S6 شامل قاب فلزی و همچنین سطح پشتی شیشه ای محافظت شده با گلوری گلاس 4 است که معمولاً در گوشی های درجه یک سامسونگ، از قبل بکار گرفته می شد. این میزان و نوع مصالح بکار گرفته شده در گلکسی S6 می تواند آن را در کلاس و لیگ آی فون 6 (آی فون 6 پلاس) که به اعلاء بودن معروف است قرار دهد. با این حال قابل ذکر است که میزان آلومینوم بکار گرفته شده در آی فون 6 بسیار بیشتر از S6 است. راحتی جای گیری هر دو گوشی در دست و با توجه به لبه های غیر تیزاحساس می شود با این تفاوت که مدل آی فون  پلاس به دلیل بزرگی و حجم بیشتر، حمل آن کمی سخت تر است. در واقع می توان جمع و جور تر بودن گلکسی S6 را مزیتی برای حمل راحتر گوشی دانست. آی فون 6 با توجه به آلومینومی بودن سطح پشتی کمی لیز تر است در حالی که گلکسی S6 با سطح شیشه ای پشتی اش، کمتر از دست لیز می خورد که البته متاسفانه این شیشه ای بودن باعث می شود که اثر انگشت و لکه های بیشتری بر روی S6 نسبت به آی فون 6 شکل گیرد. برخی ویژگی های طراحی همچون بکار گیری اسپیکرها در پایین گوشی، بیرون زدگی دوربین، کلید های سخت افزاری و جایگیری پورت ها همگی به طور قابل توجهی در هر دو گوشی به یک مانند است. باید گفت که نیاز سامسونگ به فروش بیشتر باعث شده تا این شرکت کره ای، اپل را به عنوان یک الگو برای طراحی گوشی پرچم دار جدید خود برگزیند.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

صفحه نمایش: هر دو کامل اما S6 کامل تر!

گوشی سامسونگ دارای یک صفحه نمایش 5.1 اینچی سوپر امولد (Super AMOLEDS) با کیفیت کواد HD است در حالی که آی فون 6 پلاس 5.5 ابنچی مجهز به صفحه IPS LCD فول HD با رزلوشن 1080 در 1920 پیکسل می باشد. این کیفیت از صفحه نمایش باعث تولید تراکم پیکسلی فوق العاده  577ppi در گلکسی S6  می شود که بالاترین میزان تراکم پیکسلی در میان گوشی های بازار تا این موقع است. آی فون 6 پلاس نیز تراکمی برابر 401ppi دارد که آن نیز تراکم پیکسلی بالا و مناسبی به حساب می آید. هر دو صفحه بسیار دقیق و با ارائه کامترین میزان خواص ارائه شده اند با این حال همچنان گلکسی S6 تعادل و بالانس بیشتری در حالت نمایش Basic با ارائه حرارت نمایش رنگ سفید بهتر (6550K) نسبت به آی فون 6 پلاس (7318K) دارد.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

توجه داشته باشید که میزان بهینه رنگ سفید برابر 6500K است که ثابت می کند آی فون 6 پلاس کمی سردتر و افسرده وار تر از یکی از جدیدترین پرچم داران گلکسی عرض اندام می کند. در حالت پایه یا بیسیک (Basic) صفحه نمایش گلکسی S6 ار هر حالتی دقیق تر است با این حال فاصله نه خیلی زیادی از سنجش استاندارد sRGB دارد. صفحه آی فون 6 پلاس نیز با وجود نزدیکی به نقطه مرجع استاندارد، تمام رنگ ها را به یک نسبت و به اندازه صفحه سوپر امولد S6 نمایش نمی دهد. در خصوص روشنایی، دو صفحه هیچ جای نگرانی را برای کاربر باقی نگذاشته اند با این حال میزان روشنایی صفحه آی فون 6 با 574 nits بالاتر از گلکسی S6 با 563 nits است. در زوایای دید نیز صفحه سامسونگ بسیار بهتر از صفحه IPS اپل عمل می کند.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

 رابط کاربری: iOS ساده و قابل اعتماد تر

بعید است که یکی از خریداران پرچم دار سامسونگ باشید و بی اهمیتی مطلق سامسونگ به گوشی خریداری شده را حس نکرده باشید. سامسونگ را می توان یکی از بزرگترین شرکت های دنیا دانست که به بروز رسانی دستگاههای خود بی اعتناست. در واقع سامسونگ مصداق کامل اصطلاح بساز و بنداز است! بعد از اینکه گوشی فروخته شد این شرکت طماع کره ای، تره هم برای شما و گوشیتان خورد نخواهد کرد! وقتی کاربری هزینه 500 تا 700 دلاری را برای یک محصول می پردازید انتظار پشتیبانی از آن را دارد و داشتن پشتیبانی نرم افزاری حداقل چیزی است که یک شرکت می تواند به شما ارائه دهد.

سامسونگ گوشی جدید خود را نیز بصورت اغوا کننده و با اندروید آبنبات چوبی 5.0.2 و با پوسته سفارشی تاچ ویز روانه بازار کرده است البته اگر فریفته ی این حرکت سامسونگ شده اید بهتر است بار دیگر به شما یادآوری کنیم احتمالاً تا ابد مجبورید با همین اندروید سر کنید! چون طبق رویه ثابت، شرکت کره ای تمایلی به بروز رسانی آن نخواهد داشت. (ممکن است به طور معدود و محدود برخی دستگاهها مورد الطاف سامسونگ قرار گیرد اما این بروز رسانی ها  موقت و فقط برای یک یا دو بار انجام می شود)

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

بر خلاف سامسونگ، اپل در زمینه بروز رسانی بسیار حساس و دقیق عمل می کند و در این زمینه باید آن را برتر و قابل اعتماد تر دانست. از نظر عملکرد نیز گلکسی S6 با همان پوسته تاچ ویز ارائه می شود که دارای ویژگی های مولتی ویندو (چند پنجرگی)، حالت یک دستی (One Hand)، اسمارت لاک (قفل هوشمند) و… است هر چند که خدا رو شکر سامسونگ تصمیم گرفته آن را کمی سبک کند و تمام اپ هایی را که تاکنون ساخته را وارد تاچ ویز نکند. در واقع به جز برخی اپ های مهم، سامسونگ این اختیار را به کاربر داده تا اپ های سامسونگی را به دلخواه خود دانلود کند. بر خلاف اندروید اصلی (آبنبات چوبی) که اجازه حذف اپ های از قبل نصب شده را به کاربر می دهد، تاچ ویز اجازه چنین عملی را نمی دهد و شما را مجبور می کند تا اپ های به درد نخوری را که از قبل بر روی گوشی نصب شده، نگه دارید.

در طرف مقابل بکارگیری iOS 8.2 در آی فون جدید تجربه استفاده از یک رابط ساده و منسجم را برای شما فراهم می کند. درست است که iOS برخی از ویژگی های موجود در تاچ ویز را ندارد اما برخی ویژگی اضافه شده به iOS همچون ویژگی One Hand قابل ارزش و تامل هستند. پس به طور کلی می توان تایید کرد که اگرچه رابط سامسونگ دارای برخی ویژگی های دهن پر کن است، با این حال iOS ساده و بصری تر است و سبک خاص خود را دارد بویژه اینکه لازم نیست چندان نگران بروز رسانی آن باشید. از نظر تعداد اپ های موجود در استورهای گوگل و اپل باید گفت که اگرچه در چندا ماه اخیر تعداد اپ های اندرویدی بیشتر ار اپل شده اما اپ های مهم و کارآمد در هر دو مدل اندروید و iOS به طور برابر وجود دارد و هیچکدام از دو پلت فرم در این زمینه کمبودی ندارند.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

به ماندد گلکسی S5، پرچم دار جدید سامسونگ مجهز به اسکنر اثر انگشت است که در کلید Home جای گرفته است. بر خلاف گلکسی S5 که کاربر مجبور بود انگشت خود را بر روی کلید بکشد، در گلکسی S6 تنها کافی است انگشت خود را روی آن قرار دهید. این روش دقیقاً همان طرح اپل است و به نظر سامسونگ بهتر دیده تا همان ایده اپل را بکار گیرد. البته نمی توان سامسونگ را برای اینکار سرزنش کرد چرا کشیدن انگشت روی کلید علاوه دردسر های خودش، وقت گیر نیز هست. مانیتورینگ قلب نیز ویژگی است که در هر دو گوشی ثبت و لحاظ شده اما در گلکسی S6 نیاز به هیچ اپ واسطی نیست. این در حالی است که برای آی فون می بایست از اپ ثالث و واسط کمک گرفت.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6 پردازنده و رم: هر دو عالی برای سیستم عاملشان

سامسونگ گلکسی S6 مجهز به یک پردازنده هشت هسته ای  64 بیتی اکسینوس 7 است که با ساختار ARMv8 تنظیم شده است. این پردازنده از چهار هسته Cortex-A57 با سرعت 2.1 گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A53 با سرعت 1.5 گیگاهرتز تشکیل شده است. آی فون 6 پلاس از یک پردازنده 64 بیتی اپل A8 Soc برخوردار است. این پردازنده دو هسته ای سرعتی معادل 1.4 گیگاهرتز دارد. چیپ A8 نسبت به A7 تا 30% سریعتر و 25 درصد ذخیره کننده انرژی است. در عملکرد واقعی هر دو گوشی نمایشی زنده و پر سرعت دارند. تاخیر و لگی در عملکرد هیچکدام از آنها دیده نمی شود. چیزی که این دو گوشی ارائه می دهند احتمالاً همان چیزی است که همه ما سالهاست از یک گوشی هوشمند انتظار داریم.

از نظر میزان رم، سامسونگ چیزی کم نگذاشته است و ساخته جدید خود را با سه گیگابایت رم روانه بازار کرده که بسیار بالاتر از یک گیگابایت بکار گرفته شده در آی فون 6 پلاس است. البته باید دقت داشت که با توجه به سیستم عامل و سنگینی پلت فرم، اهمیت بکار گیری رم در یک دستگاه متفاوت است و نباید اینگونه تصور کرد که احتمالاً بکار گیری سه گیگابایت رم در گلکسی S6 آن را بهتر از آی فون 6 می کند. شاید بتوان اقدامات سامسونگ در این باره را نیز تنها، اقدامی دهن پر کن دانست! در واقع همین عملکرد سامسونگ باعث فروش بیشتر این شرکت در میان طیفی می شود که تصور می کنند گوشی سامسونگ با داشتن سه گیگابت رم احتمالاً سرعت بیشتری دارد در حالی که بنچ مارک های اپل بجز در بحث علمکرد چند هسته ای اگر از گلکسی بیشتر نباشد در حد آن است. قابل ذکر است که سامسونگ یکی از شرکت های متقلب در زمینه دستکاری سخت افزار گوشی برای نمایش عملکرد بهتر در بنچ مارک هاست.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

از نظر میزان حافظه داخلی نیز تفاوت زیادی میان دو گوشی نیست. آی فون 6 با سه مدل 32، 16 و 128 گیگابایت و گلکسی S6 نیز با سه مدل 16، 64 و 128 گیگابایت وارد بازرا شده اند. متاسفانه هیچ کدام از دستگاه ها به اسلات میکرو SD مجهز نیستند لذا امکان افزودن هیچ حافظه خارجی در هر دو گوشی وجود ندارد. این در حالی است که سابق بر این سامسونگ درگاه میکرو SD را در گوشی های خود تعریف می کرد اما مشخص نیست که چرا این شرکت تصمیم به حذف این قابلیت و به تقلید از اپل گرفته است.

از نظر اینترنتی نیز گلکسی S6 امکان گشت و گذار در اینترنت را با دو مرورگر به شما می دهد (مرورگر سامسونگ و گوگل کروم) این در حالی است که اپل تنها سافاری را پیش روی کاربر قرار می دهد البته در هر دو گوشی امکان دانلود مرورگر دلخواه وجو دارد. صفحه نمایش بزرگتر آی فون 6 پلاس احتمالاً لذت وب گردی بیشتری را عائد کاربر می کند.

گلکسی S6 مودم  LTE Cat.6 بهره می گیرد که امکان انتقال اطلاعات تا سرعت 300 مگابیت را فراهم می آورد. در مقایسه، آی فون 6 از LTE Cat.4 بهره می گیرد که سرعتی حداکثر تا 150 مگابیت دارد. با این حال آی فون 6 از تعداد باندهای اتصالی بیشتر بهره می گیرد. گلکسی S6 نیز به مانند آی فون 6 از سیم کارت نانو سیم بهره گرفته است.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

دوربین: گلکسی S6 با عملکرد عالی در شرایط کم نور

همان دوربینی که در گلکسی نوت 4 بکار گرفته شده در گلکسی S6 مجدداً بکار گرفته شده است (دوربین 16 مگاپیکسلی سونی) با این حال سامسونگ روزنه لنز را کوچکتر کرده و آن را به f/1.9 تغییر داده که نتیجه آن عکس برداری بهتر در فضای تاریک است. در کنار آن به مانند نوت 4 از تثبیت کننده اپتیکال عکس برای جلوگیری از تار شدن عکس در لرزش ها استفاده شده است. اپ دوربین سامسونگ ویژگی های مختلفی از جمله حالت خودکار، فوکس انتخابی، اسلو و فست موشن، ویرچوال شات و… را در خوی جای داده است. قابل ذکر است که این اپ بسیار سریع باز می شود و با دو بار کلیک بر روی کلید Home می توانید آن را حتی در حال قفل صفحه فراخوانی کنید.

در جبهه مقابل آی فون 6 قرار دارد که همان دوربین 8 مگاپیکسلی آی فون 5 را حفظ کرده است. این دوربین را شاید بتوان یکی از بهترین دوربین های گوشی های هوشمند دانست چرا که با لنز پنج المنتی و دریچه لنز f/2.2 و همینطور سنسور فوکس اتوماتیک پیشرفته Focus Pixel تجهیز شده است. آی فون 6 پلاس به مانند گلکسی S6 مجهز به OIS می باشد (تثبیت کننده اپتیکال تصاویر). منوی اپ دوربین آن کمی ساده تر از اپ گلکسی S6 است اما با این حال موارد کارآمدی همچون  time-lapse و اسلوموشن، square photo و پاناروما در آن تعریف شده است. سرعت دوربین آی فون 6 نیز تا حدود 3 دهم ثانیه از گلکسی S6 بیشتر محاسبه شده است که البته به هیچ وجه در استفاده واقعی قابل حس نخواهد بود.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

از نظر کیفیت عکس برداری نیز باید تصریح کرد که دو رقیب خیلی خوب و آماده در دو طرف رینگ بوکس قرار دارند! دوربین گلکسی S6 عکس های فوق العاده دقیق و با جزئیات زیاد را در کنار وضوح و رنگ بندی عالی ارائه می کند. جای تعجب ندارد که دوربین 16 مگاپیکسلی S6 در نور روز عکس هایی خیره کننده بگیرد اما آنچه که کاربر را احتمالاً تحت تاثیر قرار خواهد داد، کیفیت دوربین در فضاهای تاریک و کم نور است که عکس هایی با نسبت جزئیات و رنگ و نور متناسب را پیش روی ما می گذارد.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت دوربین S6 در روز
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت دوربین آی فون 6 در روز
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت تصویر گلکسی S6 در شب
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت تصویر آی فون 6 در شب
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت تصویر گلکسی S6 در شب
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت تصویر آی فون 6 در شب

دوربین آی فون 6 نیز یک دوربین خیره کننده برای گوشی های هوشمند محسوب می شود که عکس هایی با جزئیات مناسب (نه به اندازه گلکسی S6) ارائه می کند. اکسپوشر (میزان نور موجود در عکس) و رنگ بندی مناسب عکس ها در آن قابل ستایش است. همچنین هیچ نویزی در عکس هایی که با آی فون 6 گرفته می شود دیده نمی شود. در وضعیت نور کم، دوربین آی فون 6 به خوبی گلکسی S6 جزئیات را نشان نمی دهد و به خوبی ساخته سونی در گلکسی S6 نیست، با این حال همچنان یکی از بهترین دوربین موجود در اسمارت فون محسوب می شود.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
عکس با فلش گبکسی S6
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
عکس با فلش آی فون 6
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت عکس در نور کم گلکسی S6
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت عکس در نور کم آی فون 6
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت عکس در نور قوی داخلی گلکسی S6
مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
کیفیت عکس در نور قوی داخلی آی فون 6

از نظر بحث فیلم برداری، گلکسی S6 توانایی ضبط تصاویر UHD و QHD که البته شامل ضبظ تصاویر 1080p را در دو حالت 60 و 30 فریم بر ثانیه دارد. ویدئوهای اسلوموشن نیز (کیفیت 720p در حالت 120fps ) نیز بخشی از ویژگی فیلم برداری دوربین سامسونگ است. کیفیت فیلم برداری 4K چیزی برای خرده گیری از این دوربین باقی نمی گذارد. جزئیات فیلم های این دوربین عالی و غنی است. یکی از ویژگی های منحصر بفرد این دوربین قابلیت فوکس اتوماتیک و پیوسته است که فیلم برداری شفاف و بدون تاری را سبب می شود. در طرف مقابل آی فون 6 پلاس قرار دارد که فیلم برداری 1080p (در حالت 30 و 60 فریم بر ثانیه)، اسلوموشن 720p در حالت 120fps و الترا اسلوموشن باکیفیت 720p و سرعت 240fps را فراهم می آورد. رنگ پردازی فیلم های دستگاه اپلی به نظر کمی گرمتر از حد استاندارد است و اگر وسواسی های رنگ فیلم برداری هستید ممکن است بر این رنگ بندی فوق غنی خرده بگیرید.

در کل می توان گفت که هم در بحث عکس برداری در روز روشن و همینطور در فضای کم نور گلکسی S6 برتر از دستگاه اپلی است. کیفیت فیلم برداری دو گوشی عالی و خوب است اما داشتن کیفیت 4K در دوربین سامسونگ اگرچه یک ویژگی دهن پر کن بیشتر نیست! (کیفیت 4K به دلیل حجم بالا و از طرفی گران بودن دستگاههای پخش کننده آن چندان همه گیر نشده است) اما می تواند دلیلی بر برتری دادن آن بر دوربین اپل باشد.

کیفیت صدا

در بحث صدا ظاهراً دستگاه اپلی دست بالا را دارد. اسپیکر های آی فون 6 صدایی عمیق تری تولید می کنند. اگرچه صدای اسپیکرهای گلکسی S6 بلندتر است اما صدای تولیدی نازک و سطحی ثابت می کند که کیفیت آی فون 6 کاربر را بیشتر راضی خواهد کرد. کیفیت هدفون های آی فون 6 نیز به مراتب بهتر از گلکسی S6 است.  از طرفی هدفون های ساخته شده توسط سامسونگ شباهت بسیار زیادی به هدفون های EarPod اپل دارند.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6
راست ایرپاد و چپ هدفون گلکسی S6

باتری

علی رغم داشتن یک باتری 2550 میلی آمپری و صفحه کواد HD باتری گلکسی S6 توانسته است بسیار بهتر از باتری آی فون 6 عمل کند. در یک تست مشابه باتری گلکسی S6 تا 7 ساعت و 14 دقیقه دوام آورد در حالی که این زمان برای آی فون 6 چیزی در حدود 6 ساعت و 32 دقیقه بود. البته اختلاف خیلی زیاد نیست بویژه اینکه صفحه نمایش بزرگ تر آی فون را نیز باید در نظر داشت. اما این تمام ماجرا نیست چرا که وبژگی شارژ سریع گلکسی می تواند شارژ کامل گوشی را در زمانی معادل 78 دقیقه فراهم کند چیزی که در آی فون در حدود 2.5 برابر زمان بیشتری نیاز دارد. (چیزی نزدیک به 178 دقیقه برای شارژ کامل آی فون 6 نیاز است). برتری مبحث باتری گلکسی S6 زمانی بیشتر نمود پیدا می کند که بدانیم این گوشی قابلیت شارژ وایرلس را نیز دارد که می تواند در اماکن عمومی تا حد بسیار زیادی کار راه انداز باشد. هر دو گوشی قابلیت حذف باتری ندارند.

مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6

نتیجه

 گلکسی S6 به هیچ وجه شبیه به نسل های قبلی خود نیست. ظاهر زیبا با مصالح فلزی و شیشه ای باعث شده محصول جدید سامسونگ تا حد زیادی لوکس به نظر برسد و اگر سابق بر این لوکس بودن آی فون مزیتی بر آن محسوب می شد از بعد از عرضه S6 این مزیت تا حدودی از بین رفته است. گلکسی S6 را به جرات می توان بهترین ساخته دست سامسونگ تاکنون دانست. مشکل عمده کاربران با سامسونگ عدم ساپورت و بروز رسانی نرم افزاری است که در اپل دقیقاً خلاف آن را شاهد هستیم. صفحه بزرگتر آی فون 6 پلاس احتمالاً بتواند علاقه مندان به فبلت را به سمت خود بکشاند اما طرح های اغوا کننده ی همچون صفحه نمایش 2K و یا فیلم برداری 4K ممکن است کاربران را به سمت خرید گلکسی S6 بکشاند. (مقایسه گلکسی نوت 4 و آی فون پلاس 6)

در خاتمه باید گفت که تقلید سامسونگ از روی اپل در تولید گلکسی S6 کاملاً مشهود و واضح است که می تواند سبب شود تا برخی کاربران آن را شاهدی بر برتری آی فون بدانند اما جدای از بحث تعصب و علاقه به برند اپل، باید اعتراف کرد که صفحه نمایش بهتر، سخت افزار با عملکرد مناسب، باتری بهتر، دوربین با عملکرد عالی و طراحی لوکس می تواند همان چیزهایی باشد که بسیار از کاربران به دنبال هستند.

2 thoughts on “مقایسه گلکسی S6 و آی فون 6: اپل برای شکست اپل

  1. مقایسه خیلی جالب بود ولی باز گوشی آیفون بیشتر به دل آدم میشینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *