این تنها یک پیام رسان نیست !
اگر Adobe Air آغازگر یک تحول در دنیای وب نیست پس چه چیزی می تواند باشد. قدرت برنامه های زیادی که با استفاده از نیروی این تکنولوژی نسبتا نوپا ساخته می شوند گاه تا آن حد زیاد است که آدم را شگفت زده می کند.مدتی پیش برنامه ای توسط یکی از دوستان معرفی شد که کار کردن با Google Analytic را بسیار ساده می کرد و حالا AirTalkr پیام رسانی است که بر پایه Adobe Air است.
Meebo را حتما به خاطر دارید، سایتی که با ادغام پیام رسان های مختلف مانند Yahoo Messenger ، AOL ، MSN ، GTalk و غیره توانست توجه خیلی ها را به خودش جلب کند.البته در این راه تیزهوشی و آینده نگری برنامه نویسانش را نیز باید در نظر گرفت.
اما AirTalkr همان کار meebo را برای شما انجام می دهد یعنی ادغام برنامه های پیام رسان با هم بگونه ای که نیاز نباشد برای صحبت کردن با دوستانتان در حساب های متفاوت از نرم افزارهای جداگانه ای استفاده کنید. اما نقطه افتراق که اتفاقا همان نقطه قوت AirTalkr از سرویس های مشابه ای مثل meebo این است که AirTalkr خودش را محدود به برنامه های پیام رسان نکرده بلکه گام را فراتر نهاده و امکان استفاده از سرویس های به شدت محبوب web2.0 مانند Flickr و YouTube را نیز برای کاربرانش میسر نموده است.
برنامه به قدری هوشمند است که با استفاده از آدرس ایمیلی که شما در فهرست دوستانتان دارید در سایت هایی مانند flickr ، YouTube ، myspace ، Friendster و Twitter می گردد و پروفایل آنها را می یابد ، در نتیجه شما می توانید همواره از آنها و کارهایشان باخبر باشید.اما اگر آنها با آدرس های ایمیل متفاوتی نیز در اینگونه سایت ها عضو باشند براحتی قادر خواهید بود تا آن را بصورت دستی وارد کنید. همچنین این امکان را دارید تا با استفاده از فید، آخرین مطالب وبلاگشان را نیز مطالعه کنید!!
AirTalkr در دو نسخه رومیزی و تحت وب در اختیار کاربران سیستم عامل های ویندوز و mac قرار گرفته است که همانگونه که ذکر شد ، برای استفاده از نسخه رومیزی باید ابتدا Adobe Air را دانلود و نصب کنید سپس با دانلود فایل این برنامه (در نسخه فعلی ، یعنی ۰٫۳۵ این برنامه حجمی کمتر از ۱٫۵مگابایت دارد) و نصب آن ، از امکانات جذابش لذت ببرید.




۹ دی, ۱۳۸۶ - ۸:۱۸ ب.ظ
بابا یه ندا میدادی.بیصدا آدرس عوض میکنی و خبر نمیکنی؟؟؟
۱۱ دی, ۱۳۸۶ - ۱۲:۱۳ ب.ظ
سلام
از مطالب خوبت استفاده کردیم ، خیلی جالب بود .
موفق تر باشی
یا علی مدد .