نسخه رایگان Bitdefender:هدیه ای از BenQ
مدتی پیش خبر همکاری AOL با شرکت تولیدکننده نرم افزارهای امنیت کامپیوتر McAfee را دادیم که منجر به ارائه یک نسخه رایگان از آنتی ویروس McAfee شد.
این بار هم خبر ، یک همکاری دیگر است بین BenQ و شرکت تولیدکننده BitDefender که به نتیجه خوبی برای کاربران رسیده است : یک نسخه رایگان از نرم افزار محافظ اینترنتی بیت دیفندر ۲۰۰۸ برای مدت سه ماه

برای دریافت این نسخه از نرم افزار ، ابتدا به این آدرس رفته و فرم مربوطه را پر کنید.حتما آدرس ایمیل را بصورت صحیح و کامل بنویسید زیرا لینک های دانلود به ایمیل شما ارسال می شود.در آخر بر روی دکمه Submit کلیک کنید تا ثبت نام تکمیل شود.در ایمیلی که برایتان آمده است دو لینک دانلود قرار دارد که یکی برای سیستم عامل های ۳۲بیتی و دیگری برای سیستم عامل های ۶۴ بیتی است و باید حتما نرم افزار مربوط به سیستم عامل خودتان را دانلود و استفاده کنید.در صورتی که نمی دانید سیستم عامل شما از کدام نوع است ، احتمال بسیار زیاد ۳۲ بیتی خواهد بود.
شرکت Softwin تولید کننده نرم افزار Bitdefender یک شرکت رومانیایی می باشد. این شرکت معتبر نزدیک هفت سال است که به تولید انواع نرم افزارهای ضد ویروس و دیواره آتش می پردازد و دهمین نسخه از محصول ضدویروس خود را به تازگی به بازار عرضه نموده است.نرم افزارهای محافظت اینترنتی (Internet Security) بدلیل محافظت همه جانبه ای که از سیستم کاربران می کنند (Antivirus+Firewall+Anti Spam و … ) مورد توجه و علاقه بیشتری هستند و البته قیمتشان هم بالاتر است.نسخه ای که در این مطلب به آن اشاره شد و شما قادر خواهید بود به رایگان آن را دریافت نمایید از همین سری محصولات است.
منابع : ویکی پیدیا + technobuzz
| Print article |


about 2 years ago
نسخه ۹۰ روزه میده!!! نه رایگان!!!
about 2 years ago
salam
about 2 years ago
@شیک : در خود مطلب هم نوشتیم که سه ماهه (یعنی نود روز). در این سه ماه می توانید بصورت رایگان اون رو به روز رسانی کنید
about 2 years ago
علاقه ایی به بیت دفندر ندارم نمی دونم چرا!
about 2 years ago
age alaghe nadari lazem nist ebrazesh koni chon in posto vase to tanha nazashtan
about 2 years ago
هر وقت اون لینوکس که پستی ثبت نام کردم اومد اینو هم ثبت نام می کنم! اصلا من دیگه با اداره پست قهرم! گویا خونه ما در نقطه صفر مرزیه چون با بسته های پستی رابطه خوبی نداره
about 2 years ago
@نون وا
وا چه کار به اداره پست داره بنده خدا ؟ ثبت نام میکنی لینک دانلودشو برات ایمیل می کنه . شما هم میری بصورت قانونی دانلودش میکنی . همین … دیگه چرا وارد بازی های پیچیده میشی ؟
about 2 years ago
تا وقتی Nod 32 هست ، بیت دیفندر چرا ؟ بیچاره مثل یه بچه سربراه مثبت زود زود اتوماتیک آپدیت میشه ، دهن ویروسا رو هم سرویس می کنه . چه بدی از Nod دیدین ها ؟
about 1 year ago
انتی ویروسهای شما دانلود نمی شوند
about 1 year ago
همین الان امتحان کردم و شد ! این هم لینک دانلود که به ایمیل من ارسال شده است :
http://download.bitdefender.com/resources/files/Main/file/bitdefender_internetsecurity_2008_32b.exe
about 1 year ago
خواهشمند است نسخه جدید آنتی ویروس را ارسال نمایید .
با تشکر
about 1 year ago
با سلام
خواهشمند است نسخه رایگان bitdefender را به ایمیل من ارسال نمائید .
با تشکر
about 8 months ago
لطفا این آنتی ویروس را برام بفرستید. باتشکر